Παπανδρέου: Από ομιλίες και σεμινάρια τα χρήματα σε λογαριασμό στις ΗΠΑ

Παπανδρέου: Από ομιλίες και σεμινάρια τα χρήματα σε λογαριασμό στις ΗΠΑ

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 11/05/2016 – 22:13

Παπανδρέου: Από ομιλίες και σεμινάρια τα χρήματα σε λογαριασμό στις ΗΠΑ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ                                                                

Τα χρήματα που έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, σε τράπεζα των ΗΠΑ, προέρχονται από τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με αφορμή δημοσιεύματα περί «αυξημένων καταθέσεων».

Περιγράφοντας τις δραστηριότητες αυτές, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού κάνει λόγο για ομιλίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις, ενώ τονίζει ότι προκαταβολές και πληρωμές έχουν δηλωθεί στις φορολογικές δηλώσεις και στο Πόθεν Έσχες του Γιώργου Παπανδρέου.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής έχει όλα τα σχετικά στοιχεία και τονίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία με νομιμότητα και διαφάνεια.

«Μήπως η σκόνη σηκώνεται για να αποκρύβουν τα αδήλωτα κάποιων άλλων; Μήπως αυτά πρέπει να ψάξουν οι αρμόδιοι, αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο που νομοθέτησε και εφάρμοσε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Γιώργου Παπανδρέου

 

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...