Παπανικολάου: «Να δείξουμε κόντρα στην Φενέρ τι μπορούμε να κάνουμε»

Παπανικολάου: «Να δείξουμε κόντρα στην Φενέρ τι μπορούμε να κάνουμε»

Ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε πως απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (1/2, 21:00) ο Ολυμπιακός μπορεί να δείξει τι μπορεί να κάνει στην Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο «Παπ» είπε για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι από πολλές απόψεις και λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Παίζουμε κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα… μπουστ ψυχολογικό, πάντα σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας στην Euroleague.

Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να δείξουμε πραγματικά τι μπορούμε να κάνουμε και να βγάλουμε τη δουλειά μας στο παρκέ. Από εκεί και πέρα είναι ένα άλλο ένα περίεργο παιχνίδι με ιδιομορφίες και τις ιδιαιτερότητές του και είναι πολύ δύσκολο. Απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και υψηλή ποσότητα ενέργειας απ’ όλους» και συμπλήρωσε, αναφερόμενος και στο ματς του Α’ Γύρου:

«Σίγουρα δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια. Και η Φενέρ σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχει ανεβάσει την απόδοσή της και όλες οι ομάδες ανεβάζουν την απόδοσή τους, γιατί μπαίνουμε στην τελευταία ευθεία καλώς ή κακώς, εκεί που όλοι δίνουν τα πάντα για να πάρουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και να βρουν την καλύτερη δυνατή χημεία και διάρκεια για τη συνέχεια αυτού του δρόμου».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/319685-Papanikolaoy-Na-deixoyme-kontra-sten-PHener-ti-mporoyme-na-kanoyme ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...