Παππάς σε ΝΔ: Κάποιοι σας είχαν υποσχεθεί ότι θα προηγείσθε στις δημοσκοπήσεις με 25 μονάδες διαφορά

Παππάς σε ΝΔ: Κάποιοι σας είχαν υποσχεθεί ότι θα προηγείσθε στις δημοσκοπήσεις με 25 μονάδες διαφορά

Παππάς

“Έχει τελειώσει αυτή η περίοδος, θα πρέπει να κάτσετε να το σκεφτείτε πιο ψύχραιμα

Η Ν.Δ. έφερε στη Βουλή το θέμα της Common View, δημοσκόπηση της οποίας αμφισβητεί, επειδή δεν είναι στο μητρώο των εταιρειών δημοσκοπήσεων. 

Η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου ζήτησε -κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της- από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να ενημερώσει ποιες δράσεις θα αναληφθούν για το φαινόμενο των fake news.

Ο κ. Παππάς από την πλευρά του, συνέστησε στη Ν.Δ. υπομονή και ψυχραιμία συνέστησε στη Ν.Δ. και την κάλεσε «να προσαρμόσει την τακτική της για το δεύτερο μισό της θητείας της κυβέρνησης, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια άλλη πραγματικότητα για την οικονομία της». 

«Για τις δημοσκοπήσεις αντιδράτε σπασμωδικά, διότι είχατε έναν άλλο σχεδιασμό. Εσάς κάποιοι σας είχαν υποσχεθεί ότι θα μπει το φθινόπωρο και θα βγαίνουν δημοσκοπήσεις στις οποίες θα προηγείσθε με 25 μονάδες διαφορά! Έχει τελειώσει αυτή η περίοδος, θα πρέπει να κάτσετε να το σκεφτείτε πιο ψύχραιμα, να κάτσετε να δείτε τι θα κάνετε τα επόμενα δύο χρόνια της διακυβέρνησης, διότι περάσαμε σε μια νέα φάση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έκλεισε το παράθυρο της ευκαιρίας στο οποίο είχατε να φτιάξετε κλίμα ότι η δική μας κυβέρνηση είναι απολύτως απονομιμοποιημένη και είστε ενώπιον μιας σφοδρής αισιόδοξης όμως για την ελληνική οικονομία, πραγματικότητας και θα πρέπει να προσαρμόσετε και την τακτική σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, αποκτήστε την αρετή της υπομονής έστω στο δεύτερο κομμάτι της τετραετίας». 

Η κ. Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση για να δημιουργήσει εντυπώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει η Ελλάδα σήμερα.

Επίσης, κατέθεσε την έγγραφη απάντηση του ΕΣΡ στον διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία σχηματίστηκε φάκελος για το θέμα της Common View. «Αυτή η δημοσκόπηση έπαιξε στο κρατικό κανάλι του οποίου προϊστασθε πολιτικά», σημείωσε η βουλευτής.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/302240-Pappas-se-ND-Kapoioi-sas-eichan-yposchethei-oti-tha-proegeisthe-stis-demoskopeseis-me-25-monades-diaphora ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...