Παραδοσιακή Χομορίτικη βραδιά-Αντάμωμα απανταχού Χομοριτών 2018

Έχοντας γίνει πλέον παράδοση, ο φετινός δεκαπενταύγουστος στην Χόμορη υπόσχεται να μπει σε χαρούμενο και γεμάτο διασκέδαση κλίμα με την ημέρα του καθιερωμένου πλέον ανταμώματος!

Το φετινό μας «Αντάμωμα 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:30  στον πανέμορφο χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου και είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την πρόοδο του χωριού μας αλλά και όλης της Ορεινής Ναυπακτίας σε οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο, τον αείμνηστο συγχωριανό και δήμαρχο της καρδιάς μας  Ανδρέα  Σωτηρίου Δρόσο.

Με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι, η διοίκηση του Συλλόγου έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή λαϊκοδημοτική βραδιά, με ζωντανή μουσική, χορευτικό γκρουπ , χορό και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι εκλεκτοί μουσικοί Βασίλης Ακριβός, Βασίλης Καλαντζής, Βασίλης Κωστούλας, Άγγελος Σταθόπουλος, Ρούλα Ζαγορίτη και Ανδρέας Καλαντζής αποτελούν εγγύηση μιας αξέχαστης μουσικής βραδιάς.

Ιδιαίτερη χαρά για εμάς η παρουσία του Ναυπακτιακού Χορευτικού Όμιλου Φίλων Ελληνικής Παράδοσης (ΝΑ.Χ.Ο.Φ.Ε.Π.) ”ΝΑΥΣ”, η σχολή του κου Γιάννη Βαφειάδη, που μας τιμά με την παρουσία της στην κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Ελπίζουμε ότι όλοι συγχωριανοί και ειδικότερα οι νέοι μας θα αγκαλιάσουν και θα παρευρεθούν στην  εκδήλωση όπως έκαναν και πέρυσι δίνοντας της την ζωντάνια που τόσο πολύ χρειάζεται.  Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς οι Χομορίτες και οι φίλοι του χωριού που με την παρουσία μας καθιερώσαμε την γιορτή του ανταμώματος, μόνο εμείς μπορούμε και να την διατηρήσουμε!

Ελάτε όλοι να γλεντήσουμε την ημέρα αυτή, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και αντλώντας στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και χορού που τόσο πολύ χρειαζόμαστε

Από το Δ.Σ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...