Πασκουάλ: «Μεγάλο παιχνίδι για εμάς»

Πασκουάλ: «Μεγάλο παιχνίδι για εμάς»

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στις τρεις φετινές νίκες του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (2/3, 21:15) θα είναι δύσκολο για τους «πράσινους».

Αρχικά, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι της Παρασκευής (2/3, 21:15): «Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο. Eίναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Το να κερδίσεις τρεις φορές μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε».

Σχετικά με την πίεση που κρύβουν τέτοια παιχνίδια, ανέφερε: «Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ – Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με τους νέους παίκτες που ήρθαν στις δύο ομάδες, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: «Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν, νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/323535-Paskoyal-Megalo-paichnidi-gia-emas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...