Πεζοδρομείται για έξι ώρες την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη

Πεζοδρομείται για έξι ώρες την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 13/05/2016 – 14:52

 Πεζοδρομείται για έξι ώρες την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη

Κλειστή για έξι ώρες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, για όλα τα οχήματα θα παραμείνει την Κυριακή η λεωφόρος Νίκης, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης, που πραγματοποιείται μία φορά το μήνα από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο δρόμος θα κλείσει για όλα τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες, από τη συμβολή με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, γεγονός που θα επιτρέπει σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους στην κεντρική παραλιακή οδό.

Ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι δρόμοι Δημοσθένους και Πλουτάρχου, ώστε να εξυπηρετούνται οι σταθμοί αυτοκινήτων, ενώ θα ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους ποδηλατοδρόμους των οδών Σαλαμίνος και Κουντουριώτη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...