Πιτσιόρλας: Tο κεφάλαιο εμπλοκής μου στα κομματικά έχει κλείσει οριστικά

«Tο κεφάλαιο εμπλοκής μου στα κομματικά έχει κλείσει οριστικά», φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, που δείχνει αποφασισμένος να πάρει αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από ένα μπαράζ επιθέσεων που έχει δεχτεί από κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, τόσο σε θέματα ενέργειας, και υποδομών, ίσως το «γυαλί» να έχει ραγίσει.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης, ο Επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ,  λέει πως «ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω, δεν πρόκειται στο μέλλον να έχω την παραμικρή εμπλοκή με το κόμμα».

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι που φέρεται να κάνουν λόγο για απομάκρυνσή του από τον πρωθυπουργό, μετά το συνέδριο, με τον ίδιο να απαντά, πως «όσο με αφορά, το κεφάλαιο εμπλοκής μου στα κομματικά έχει κλείσει οριστικά. Ακολουθώ την πολιτική της κυβέρνησης, αυτό κάνω και τίποτε άλλο, μια πολιτική που έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού. Τώρα, εάν θέλουν να με διώξουν από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα παραμείνω όσο καιρό αυτοί το θελήσουν».

Σε μία «γεμάτη» περίοδο για το ΤΑΙΠΕΔ, με την επένδυση στο ελληνικό να βρίσκεται στην επικαιρότητα και τον ΟΛΠ, να έχει μόλις αλλάξει χέρια, το πρόγραμμα προβλέπει την παράταση της σύμβασης με τους Καναδούς του «Ελ. Βενιζέλος» για άλλα 20 χρόνια, η πώληση του 5% του ΟΤΕ, το μεγάλο ενδιαφέρον για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την Εγνατία.

 

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...