Ποια “γυναικεία” συνήθεια στο σεξ… σιχαίνονται οι άντρες;

Ποια “γυναικεία” συνήθεια στο σεξ… σιχαίνονται οι άντρες;

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 11/04/2016 – 22:48

Ποια “γυναικεία” συνήθεια στο σεξ… σιχαίνονται οι άντρες;

Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που επηρεάζουν τους άντρες και τους ξενερώνουν κατά την σεξουαλική πράξη; Γιατί μπορεί κι εσύ να έχεις πολλές παραξενιές, οι άντρες όμως κατά γενική ομολογία φαίνεται να συμφωνούν σε μία πολύ βασική. Ποια είναι αυτή που ακόμα και γυμνή να σε δουν μπροστά τους, ξενερώνουν απίστευτα;

Σε μία έρευνα που έγινε λοιπόν, ανάμεσα σε άντρες, με βασική ερώτηση, ποια είναι η χειρότερη γυναικεία συνήθεια στο σεξ, τα ευρήματα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα και απροσδόκητα. Όχι φίλη μου, την κορυφή δεν κατέκτησε η έλλειψη πρωτοβουλίας και η προσποίηση οργασμού, όχι ότι δε βρέθηκαν αρκετά ψηλά κι αυτά, αλλά το νούμερο 1 είναι σίγουρα κάτι που δε θα φανταζόμασταν ποτέ.

Που λέτε, οι άντρες δεν μπορούν να ανεχτούν με τίποτα τις… δαγκωματιές, ειδικά σε σημεία αρκετά ευαίσθητα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν, συνήθως είναι επίπονες, και ικανές ακόμα και να τους ξενερώσουν και φυσικά να σε… παρατήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο, εκτός πια αν ανταποδώσουν, oπότε εκεί θα έχεις πρόβλημα.

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, σε περίπτωση που θέλεις να είναι μοναδική η ερωτική σου σχέση με τον σύντροφο σου και να τον κάνεις να σε θέλει και να σε αναζητά συνέχεια… μην τολμήσεις να «δαγκώσεις» αυτιά, δάχτυλα, λαιμό… το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον ξενερώσεις και σίγουρα να τον εκνευρίσεις, άρα δεν θα επιδιώκει ερωτικές περιπέτειες μαζί σου. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...