Ποια είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό (ΦΩΤΟ)

Ποια είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Ρονάλντο για βιασμό (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της γυναίκας που κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό το 2009 στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία μίλησε για πρώτη φορά και δημόσια για το συμβάν.

Η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί την περασμένη σεζόν, όταν και υπήρξαν φήμες για κατηγορίες βιασμού εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Κι αυτό γιατί μέχρι σήμερα, η γυναίκα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C» και ο κατηγορούμενος βιαστής, ως «Κύριος C». Με συνέντευξή της στο γερμανικό Der Spiegel, όμως η 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα αποκάλυψε τον εαυτό της ως το θύμα της υπόθεσης, που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, το 2007.

Η ίδια υποστήριξε ότι έλαβε 375.000 ευρώ για να αποσιωπήσει το γεγονός, ενώ έδωσε στο «φως» και διάφορες λεπτομέρειες του συμβάντος. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι όταν τελείωσε η πράξη, ο Ρονάλντο τη ρώτησε αν πονούσε και στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό 1%».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του Ρονάλντο, αρνούνται το γεγονός, χωρίς πάντως να έχουν πάρει θέση, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του φερόμενου ως θύματος βιασμού.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/343393-Poia-einai-e-gynaika-poy-kategorei-ton-Ronalnto-gia-biasmo-PHOTO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...