Ποια είναι τα «6» σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι… άπιστος; -Πώς θα τα καταλάβεις;

Ποια είναι τα «6» σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι… άπιστος; -Πώς θα τα καταλάβεις;

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 04/04/2016 – 23:25

Ποια είναι τα «6» σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι… άπιστος; -Πώς θα τα καταλάβεις;

Κι ενώ όλα μοιάζουν υπέροχα κι αισθάνεσαι ότι έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο, τον ιδανικό και τον πιο πιστό κάτι μέσα σου σε κάνει να έχεις και τις αμφιβολίες σου. Είναι δεν είναι; Μα τα σημάδια που βλέπεις ορισμένες φορές σου γεννούν και δεύτερες σκέψεις ότι ίσως και να μην είναι ο άντρας των ονείρων σου. μην παιδεύεις άδικα και βασανιστικά το μυαλό σου. υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι δυστυχώς ο «τέλειος» άντρας… δεν είναι και τόσο τέλειος. Ποια είναι αυτά;

1. Έχει μία φίλη με την οποία στέλνει μονίμως μηνύματα: Τι άλλο περιμένεις δηλαδή για να πειστείς; Και προσοχή, στέλνει μηνύματα και δεν την παίρνει τηλέφωνο, κάτι που σημαίνει ότι ό, τι πει θα το πει μπροστά σου. Άσε που το sms είναι πιο παιχνιδιάρικο και ερωτικό, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι φλερτ.

2. Σου το είπαν και οι φίλες σου: Ότι κάθε φορά που τις μιλάει, παίρνει το λάγνο βλέμμα του εραστή. Εκεί έχεις πρόβλημα να ξέρεις. Και υποθέτουμε, οι φίλες σου δεν είναι φαντασιόπληκτες. Εκτός αν έχει καμία μανία καταδίωξης από άντρες.

3. Οι φίλοι του δεν έχουν ιδέα για το ποια είσαι: Βασικά και να ξέρουν, αποφεύγουν να σε φωνάξουν με το όνομά σου, γιατί την προηγούμενη μέρα συνοδευόταν από άλλη. Σε περίπτωση λοιπόν που όποτε είσαι με την παρέα του, είσαι η ψιτ, η αγάπη, ή η κούκλα, να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

4. Κάνει μονίμως νέες… ΦΙΛΕΣ: Μα είναι δυνατόν σχεδόν καθημερινά να ακούς και ένα καινούριο γυναικείο όνομα, για το οποίο έχει μόνο τα καλύτερα να πει, και έχει ήδη προβεί να δεθεί μαζί της, ενώ την ξέρει κάποιες ώρες; Μάλλον είναι ατακτούλης και δεν μπορεί να σταματήσει τα πεσίματα σε άγνωστες και ανυποψίαστες υπάρξεις.

5. Δυσκολεύεται με τα μηνύματα: Εσύ του στέλνεις, και κάνει 2 μέρες να απαντήσει, λέγοντάς σου ότι αφενός δεν τα βλέπει, και αφετέρου ότι βαριέται τα μηνύματα. Και γιατί παρακαλώ όταν είστε μαζί το κινητό γίνεται η προέκταση του χεριού του; Αυτό να ξέρεις δε θα πρέπει να το επιτρέψεις.

6. Εκτός από τις φίλες σου, το λένε και τα social media: Μπαίνεις στο προφίλ του στο Facebook για το καθημερινό τσεκάρισμα-έλα παραδέξου το, το κάνεις συνέχεια-και τι να δεις; Παντού γυναίκες! Στα σχόλια, στα likes,! Αρχικά δείξε ψυχραιμία γιατί θα πρέπει να καταστρώσεις τις κινήσεις σου με καθαρό μυαλό. Στη συνέχεια, μάλλον θα πρέπει να αποχωρήσεις, γιατί πολύ ασχολήθηκες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...