Ποια πασίγνωστη ποπ σταρ θα χορηγεί υποτροφίες σε μαθητές;

Ποια πασίγνωστη ποπ σταρ θα χορηγεί υποτροφίες σε μαθητές;

Κατηγορία

eri200
Τετάρτη 11/05/2016 – 21:31

who is?

Ένα νέο εγχείρημα ξεκίνησε η ποπ σταρ Ριάνα καθώς ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα υποτροφιών για να βοηθήσει μαθητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις ΗΠΑ.

Για να επιλεγεί κάποιος και να λάβει την υποτροφία θα πρέπει να κατάγεται από την Βραζιλία, τα νησιά Μπαρμπάντος, την Κούβα, την Αϊτή, την Γρενάδα, την Γουιάνα ή την Τζαμάικα. Το πρόγραμμα ξεκινάει σε συνδυασμό, με το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα «Clara Lionel», και έχει γίνει αποδεκτό σε ένα τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα που αρχίζει το Φθινόπωρο.

Rihanna

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στη θέση του να μπορώ να κάνω δώρο αυτές τις υποτροφίες», δήλωσε η Ριάνα στην USA Today και πρόσθεσε ότι «η τριτοβάθμια εκπαίδευση παρέχει την προοπτική, τις ευκαιρίες και τη μόρφωση σε μία ομάδα παιδιών που το αξίζουν πραγματικά. Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ και το κάνω αυτό».

Η 28χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε το Ίδρυμα Clara Lionel, το 2012 με την ελπίδα βελτίωσης «της ποιότητας ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, των τεχνών και του πολιτισμού». Το ίδρυμα πήρε το όνομά του προς τιμήν των παππούδων της Ριάνα, Clara και Lionel.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...