Ποιος γνωστός στιχουργός επικρίνει το The Voice Kids;

Ποιος γνωστός στιχουργός επικρίνει το The Voice Kids;
Ο λόγος για τον Ηλία Φιλίππου, ο οποίος «κατακεραλυνωσε» το επερχόμενο σόου
Είναι στιχουργός και έχει συμβάλει σημαντικά στην ελληνική δισκογραφία. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ανάμεσά τους ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πάολα, ο Γιάννης Πάριος και άλλοι πολλοί.

Τα περισσότερα τραγούδια στα οποία έχει γράψει στίχους είναι γνωστά κι αγαπημένα. Ο γνωστός στιχουργός θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του για το νέο show του ΑΝΤ1, The Voice Kids, η οποία είναι ενάντια στο παιχνίδι.

Πρόκειται για τον Ηλία Φιλίππου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Χωρίς να είμαι συντηρητικός και κολλημένος, είμαι εναντιωμένος με το The Voice Kids, καθώς και με όλους τους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς για παιδιά. Το θεωρώ μια μορφή εκμετάλλευσης σαν την παιδική εργασία. Πρώτον θεωρώ ότι καίγεται όταν βγει ένα παιδί σ’ αυτόν τον χώρο από νωρίς και σπάνια κάνει καριέρα μετά στην ηλικία που πρέπει. Επίσης, με την παιδοφιλία που υπάρχει γύρω μας, είναι πολύ επικίνδυνο για ένα παιδί να εκτίθεται σε τόσους κινδύνους. Ας κάνουν λίγο υπομονή, αξιοποιώντας το χρόνο για να εμπλουτίσουν περισσότερο τις γνώσεις και το ταλέντο τους κι ας βγουν μετά τα 18 στο κουρμπέτι…».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...