Ποιος πλήρωσε το δάνειο του «Κήρυκα» Χανίων (Βίντεο)

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.                        

Στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, ρώτησε τη διευθύντρια Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου, για το δάνειο της εφημερίδας «Κήρυκας» Χανίων, το οποίο εμφανίζεται στο πόθεν έσχες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει πληρωθεί.

«Η τράπεζα πρέπει να λαμβάνει συγκεκριμένα κριτήρια. Για μας, έπειτα από 90 ημέρες τα δάνεια καθίστανται μη εξυπηρετούμενα», είπε η Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου.

Ακόμα, ο η διευθύντρια Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος πρόσθεσε: «Εμείς εποπτικά δεν αναγνωρίζουμε το δάνειο ως στοιχείο δανειακού χαρτοφυλακίου. Δεν μπορεί ένα δάνειο που δεν αποπληρώνεται επί τόσο καιρό να το λαμβάνουμε υπόψη. Είναι σαφέστατα ζημία για την τράπεζα. Πληρώθηκε από τον μέτοχο (της τράπεζας)».

«Έχει πληρωθεί από τον μέτοχο, άρα μπήκε στην ανακεφαλαιοποίηση και επομένως πλήρωσε ο ελληνικός λαός». επισήμανε ο Νεκτάριος Σαντορινιός. «Ναι» απάντησε η μάρτυρας.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...