Πολιτικός συνελήφθη να στέλνει ερωτικά μηνύματα με χυμώδη καλλονή

… ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ…

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα ακόμη ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή Anthony Weiner. 

Τη στιγμή που η σύζυγός του, Huma Abedin – το δεξί χέρι της Hillari Clinton- έλειπε σε περιοδεία με την υποψήφια των Δημοκρατικών ο πρώην γερουσιαστής επιδιδόταν σε… sexting με μελαχρινή καλλονή. Μάλιστα, είχε δίπλα του στο κρεβάτι τον 4χρονο γιο του, τον οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε.

Ο 51 ετών πολιτικός είχε υποπέσει στο ίδιο «παράπτωμα» (το φλερτ και το sexting με αποκαλυπτικές φωτογραφίες του γυμνασμένου κορμιού του) και πριν από μερικά χρόνια. Όταν είχε αποκαλυφθεί τότε το σκάνδαλο, ο Weiner είχε βγει δημοσίως σε αμερικανικές εκπομπές δηλώνοντας μετανιωμένος αλλά και αποφασισμένος να απευθυνθεί σε… σύμβουλο ζευγαριών με τη σύζυγό του για να σώσει τον γάμο τους. Ωστόσο, παρόλο που η Abedin αποφάσισε να συγχωρέσει τον μουρντάρη σύζυγο, εκείνος άρχισε πάλι τα ίδια, ανταλλάζοντας σεξουαλικά μηνύματα επί μήνες με μια σέξι 40άρα, με την οποία ωστόσο δεν είχε προχωρήσει σε σχέση.

Όπως αναφέρει η New York Post, η επικοινωνία του πρώην γερουσιαστή με το αντικείμενο του πόθου του ξεκίνησε το 2015, διακόπηκε για μερικούς μήνες και αναζωπυρώθηκε ξανά πρόσφατα, με τα μηνύματα του 51χρονου να γίνονται όλο και πιο τολμηρά. Αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι η σχέση τους ήταν αποκλειστικά φιλική και ότι μιλούσαν κυρίως για θέματα της καθημερινότητάς τους, όπως η αγάπη τους για τη γυμναστική, τόσο τα μηνύματα όσο και οι φωτογραφίες που αντάλλαζαν και που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την 40άρα τον διαψεύδουν πανηγυρικά.

 

asdfa

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...