Πολύ σκληροί για… να χάσουν!

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Βλαχόπουλου πέντε δεύτερα πριν το τέλος η Εθνική μας ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 8-8 με την Ουγγαρία στην τρίτη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά.

Οι Έλληνες παίκτες με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να μην χάσουν ούτε από την Ουγγαρία, μετά την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία και δείχνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Η Ελλάδα πλέον έχει στον όμιλο τέσσερις βαθμούς, όσους και η διοργανώτρια Βραζιλία, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την τέταρτη αγωνιστική στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει ακόμη και την πρωτιά στον όμιλο.

Το ματς ήταν για γερά νεύρα με τους Ούγγρους να καταφέρνουν να προηγηθούν με 2-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Αλέξανδρος Γούνας έκανε το το 2-2 στα μισά της δεύτερης περιόδου, με τον Έντερλι να διαμορφώνει το 3-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Εθνική μας ομάδα η οποία με ένα επί μέρους 4-2 γύρισε το ματς και προηγήθηκε με 6-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Έτσι, όλα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο. Οι Ούγγροι με τον Βάμος κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 8-7 με δύο λεπτά να απομένουν για το τέλος. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Εθνική μας δεν θα κατάφερνε να πάρει κάτι από το παιχνίδι ήρθε η γκολάρα του Άγγελου Βλαχόπουλου στα 5” πριν το τέλος να δώσει ένα μεγάλο βαθμό στην αντιπροσωπευτική μας ομάδα.

Ελλάδα – Ουγγαρία 8-8

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

Οι σκόρερ:

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μουρίκης, Γεννηδουνιάς 2

Ουγγαρία: Ζαλνάκι, Χαράι 3, Έρντελι 2, Ντάνιελ Βάργκα 1

Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε η Αυστραλία

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αυστραλία τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Ιάπωνες. Οι Ασιάτες τα έδωσαν όλα όπως και στο ματς με την Εθνική, αλλά άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο.  Από εκεί και πέρα όμως οι Αυστραλοί πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στην νίκη με 8-6.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...