Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονική επίθεση στα Εξάρχεια

Τρίτη 07/06/2016 – 21:30Την άκρη του νήματος της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος ενός 36χρονου άνδρα, αραβικής καταγωγής, στο κέντρο των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Θεμιστοκλέους 88, προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πλησίασαν το θύμα και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ, αρκετές φορές, μέρα μεσημέρι, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες που κάνουν λόγω για τέσσερις δράστες.
Στο σημείο της… «μαφιόζικης» επίθεσης όπως χαρακτηρίζεται, έφτασε πρώτο το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με βαριά τραύματα στο στήθος και τον λαιμό, εκεί όπου λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.
Η αστυνομία ωστόσο που έφτασε στο σημείο, με μία μικρή καθυστέρηση λόγω του «άβατου» που υπάρχει στην περιοχή, εντόπισε κάλυκες, ενώ το σημείο απέκλισαν και διμοιρίες των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό των δραστών, ενώ μία γυναίκα η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία, υποστήριξε ότι της είπαν πως «χρειάζονται ειδικά μέτρα για να μπουν στα Εξάρχεια».
Στο μεταξύ, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα ο οποίος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια το  μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Πρόκειται για έναν 36χρονο, αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε στη διάθεσή του πέντε διαφορετικές ταυτότητες, ενώ είχε συλληφθεί για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...