Προγνωστικά Δευτέρας: Νίκες για Πανθρακικό και Λαμία

Μετά από ένα δυνατό τριήμερο με κανέναν από τους πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος να μη νικάει και ενόψει αύριο του τελευταίου ευρωπαϊκού τριημέρου στη φάση των ομίλων, σήμερα μεσολαβεί η Δευτέρα, καθιερωμένη μέρα «απολογισμού» και «ξεκούρασης». Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για Premier League, Serie A, Primera Division από τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ η 13η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Πανθρακικός – Εργοτέλης. Στην Premier League μετά την ήττα της Τσέλσι η Βαθμολογία Αγγλίας έχει πάρει… φωτιά και σήμερα αναμένουμε με έντονο ενδιαφέρον το ντέρμπι της ευχάριστης έκπληξης Σαουθάμπτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δείχνει πως έχει συνέλθει για τα καλά.
Νίκη-παραμονής για Πανθρακικό
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον «Άσσο» του Πανθρακικού κόντρα στον Εργοτέλη σε απόδοση 2.02. Αήττητος εντός έδρας ο Πανθρακικός, μετράει ρεκόρ 2-2-0 και απολογισμό τερμάτων 3-1. Επιπλέον οι Κρητικοί έχουν τη χειρότερη άμυνα της Σούπερλιγκ (μαζί με Νίκη Βόλου) με 22 γκολ παθητικό σε 11 ματς. Δέχτηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια! Μόλις μια νίκη μετράει ο Εργοτέλης στις πρώτες 11 αγωνιστικές. Το συνολικό ρεκόρ του είναι 1-3-7, αγνοεί το «τρίποντο» στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Όρεξη, διάθεση και επιμονή στη δουλειά έχει φέρει στον Πανθρακικό ο Χοσέ Ρόκα, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει το κλίμα. Έπειτα απ’ τη θετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ (ήττα 3-2 στην Τούμπα), ο Ισπανός οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση της δεύτερης νίκης στη σεζόν με 1-0 επί του Πλατανιά, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα. Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Πανθρακικός, είχε τις καλύτερες φάσεις, κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά η νίκη του ήταν δίκαιη. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και την εικόνα μας. Η ομάδα προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα κι αυτό είχε επηρεάσει την ψυχολογία μας. Είχαμε διάθεση και καλή παρουσία, κερδίσαμε δίκαια και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι», εξήγησε ο Ρόκα, ο οποίος με το «καλημέρα» δείχνει να έχει «κερδίσει» τους παίκτες του. Σήμερα ο Πανθρακικός θέλει δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, προκειμένου να τεθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά και για να αποκτήσει προβάδισμα έξι πόντων κόντρα σε μια ανταγωνίστρια ομάδα.
Over 2.5 στη Νυρεμβέργη
Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και το Over 2.5 στον αγώνα Νυρεμβέργη – Μόναχο 1860 σε απόδοση 1.91. Δεν της άξιζε να πάρει τίποτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπράουνσβαϊγκ κι έχασε απολύτως δίκαια με 1-0. Άμεση επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Βάιλερ, μόλις η πρώτη ωστόσο με τον Ελβετό τεχνικό στον πάγκο της, ο οποίος μετράει μόλις δύο παιχνίδι. Ένα τρίποντο έχει όλο κι άλλωστε εδώ και πέντε αγωνιστικές, πλην όμως επί της πρωτοπόρου Ίνγκολσταντ, με αποτέλεσμα να παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα μόλις στο +2 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Άλλη ομάδα πάντως εντός έδρας (4-1-2), όπου μάζεψε δέκα βαθμούς στα τέσσερα τελευταία που έδωσε ενώ και οι τρεις νίκες της ήταν με ομάδες της πρώτης οκτάδας. Δεν κράτησαν για πολύ τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των Βαυαρών καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκαν από τη μετριότατη ΦΣΒ, εντός μάλιστα έδρας με 2-0. Ελάχιστες οι καλές στιγμές που είχε στο ματς το συγκρότημα του Φον Άλεν, αφού βρήκε… τοίχος μπροστά από την αντίπαλη άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να την παίζουν εξαιρετικά στην κόντρα. Με πέντε ήττες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, τα «λιοντάρια» παρέμειναν εντός της ζώνης του υποβιβασμού κι ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα για την επιστροφή του Αυστριακού αρχισκόρερ Οκότιε, η απουσία του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις από τις τέσσερις φετινές της νίκες στο πρωτάθλημα ήταν εκτός έδρας (3-1-4)! Θα πρέπει να τονίσουμε πως και οι τρεις τελευταίες έξοδοι της Μόναχο 1860 ήταν Over 2,5.
Παίρνει το ντέρμπι η Λαμία
Από τη Β’ Εθνική θα στηρίξουμε τη Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου σε απόδοση 2.20. Όπως ακριβώς αναμενόταν παρουσιάζεται η Λαμία στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος. Η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας είναι αήττητη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, μετράει πέντε νίκες επί των Αγροτικού Αστέρα, Λάρισας και Πιερικού εντός έδρας και των Εθνικού Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον Φωκικό. Την περασμένη αγωνιστική η Λαμία πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας χάρη σ’ ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν ακόμη ένα ματς όπου οι κυανόλευκοι πήραν κάτι παραπάνω διαιτητικά, με την «πιάτσα» να αναφέρει ότι πρόκειται για μια απ’ τις ομάδες που γενικά «αρέσουν». Σήμερα αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο, καθώς και ο αντίπαλος είναι απ’ τους πιο εμπορικούς. Τη νίκη που θα τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τον Ηρακλή θέλει σήμερα η Λαμία, που πάντως δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της.
Καλύπτει το -3 η Καζέρτα
Μεταφερόμαστε το Μπάσκετ και συγκεκριμένα στην Ιταλία όπου μετράμε 5 συνεχόμενες επιτυχημένες προβλέψεις. Σήμερα επιλογή μας είναι το -3 της Καζέρτα κόντρα στην Τρέντο σε απόδοση 1.90. Αυτό που γίνεται με την Καζέρτα είναι παράδοξο. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για πλέι-οφ όμως ακόμα δεν έχει νικήσει αγώνα μετά από οκτώ αγωνιστικές. Η βελτίωσή της είναι σαφής με τον Μαρκόφσκι στον πάγκο αλλά και από τη μέρα που έχει αλλάξει ο προπονητής έχει υποστεί τρεις εντελώς ανόητες νίκες. Στην έδρα της Κάπο ντι Ορλάντο προηγούταν μέχρι το 37’ και δέχθηκε 10-0 σερί, όταν υποδέχθηκε την Καντού προηγούταν 81-72 δύο λεπτά πριν τη λήξη και τελικά ηττήθηκε στην παράταση ενώ στην Βενετία ήταν μπροστά μέχρι το 34’ (63-70) και κατέρρευσε έτσι ώστε να μην απειλήσει καν στο τέλος. Πρώτα-πρώτα αυτή η συμπεριφορά δίνει μοτίβο για live στοιχηματισμό. Αν η Καζέρτα προηγηθεί με καλή διαφορά είναι πολύ πιθανό η Τρέντο να μειώσει και να απειλήσει. Απόψε στηρίζουμε Καζέρτα λόγω βαθμολογικής ανάγκης. Η Τρέντο είναι η κατάλληλη αντίπαλος για να καταφέρει επιτέλους την πρώτη της νίκη η Καζέρτα. Εκείνο το σερί τριών νικών που είχε η Τρέντο, πριν ηττηθεί από Αβελίνο, ήταν σπουδαίο αλλά δεν έχει το ρόστερ για να επιτυγχάνει τέτοια σερί. Αν ηττηθεί και στο αποψινό παιχνίδι η Καζέρτα θα είναι άξια της μοίρας και θα πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Επιλογή λοιπόν η Καζέρτα -3 με μεγάλη προσοχή στο live για τυχόν ανατροπές που έχουν γίνει το «χόμπι» της.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά, ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα τόσο για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας, όσο και για όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...