Προγνωστικά Στοιχήματος: Άσσος με κάλυψη στην Τούμπα, δυνατή εντός η Γουέστ Χαμ


Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, το οποίο περιλαμβάνει αναμετρήσεις σχεδόν σ’ όλη την Ευρώπη. Συνεχίζονται οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Μπουντεσλίγκα, δράση υπάρχει επίσης σε Ιταλία, Ολλανδία και φυσικά στην Ελλάδα, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να μαγνητίζει τα βλέμματα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Παίρνει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε τον «1 DNB» σε απόδοση 2.35 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το σημαντικότερο ματς της (μέχρι τώρα) σεζόν, ο τελικός των τελικών, η πιο κρίσιμη στιγμή. Βάλτε όποιον τίτλο θέλετε, αλλά όλα παίζονται σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο δικέφαλος αναζητά μια μεγάλη επιτυχία στο Κύπελλο και τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας ως προφανή στόχο την κατάκτηση. Το «ζευγάρωμα» με τους ερυθρόλευκους ήταν αναμφίβολα η χειρότερη δυνατή κλήρωση, πόσω μάλλον με δεδομένο τον επαναληπτικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συνεπώς, οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν απόψε ένα καλό σκορ, που θα τους προσφέρει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς, με πρωτεύουσα και εξόχως σημαντική επιδίωξη να κρατήσουν το «μηδέν». Αυτό δε συμβαίνει συχνά φέτος για τον δικέφαλο, ειδικά στα ντέρμπι, όπου δέχτηκε γκολ σε όλα, ακόμη και σ’ αυτά που κέρδισε (3-1 με Παναθηναϊκό, 2-1 με ΑΕΚ). Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να αφήσει πίσω του το «στραπάτσο» με την Άντερλεχτ και να προσφέρει μια σημαντική χαρά στον κόσμο του. Το δέλεαρ γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τους ερυθρόλευκους, απ’ τη στιγμή που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρουν στον τελικό (αν προκριθούν) την ΑΕΚ. Δεν είναι ψέματα ότι οι Πειραιώτες δεν πείθουν μέσα στο 2016, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Αν εξαιρεθούν οι νίκες με κάποιους σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν έκανε πειστικές εμφανίσεις σε κανένα μεγάλο παιχνίδι (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Σούπερλιγκ, δύο φορές με Άντερλεχτ), ενώ δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά φέτος έμεινε «άσφαιρη» σε δύο σερί 90λεπτά (ΑΕΚ και Άντερλεχτ εκτός). Σπουδαίο «πλήγμα» η απουσία του Μαζουακού, με τον Σαλίνο να επιστρατεύεται για τη θέση του, κάτι που μπορεί να κάνει μονοδιάστατη την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού, που λογικά θα παίξει περισσότερο με τον Ελαμπντελαουί απ’ τα δεξιά.
«Ξεσπάει» η Ρεάλ Μαδρίτης
Πάμε στην Ισπανία, όπου θα επιλέξουμε το Ασιατικό Χάντικαπ της Ρεάλ Μαδρίτης (-1) κόντρα στη Λεβάντε σε απόδοση 1.90 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Το σημερινό μενού της Πριμέρα Ντιβιζιόν ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του «Θιουτάτ ντε Βαλένθια», στην οποία η ουραγός Λεβάντε θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί την τεταμένη κατάσταση στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, η παράδοση κόντρα στη «βασίλισσα» είναι συντριπτικά εις βάρος της, ενώ παράλληλα η κυριακάτικη ήττα από τη Βιγιαρεάλ ήταν η τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4). Ταυτόχρονα, όμως, οι Λεβαντίνοι έχουν συνδυάσει με νίκες τα 3/4 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-0-1). Στο -6 από τη γραμμή σωτηρίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Λεβάντε (η 17η Χετάφε έχει αγωνιστεί ήδη), με τον κόουτς Ρούμπι να τονίζει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα στη μάχη της παραμονής. Πάμε στη Ρεάλ, όπου η εντός έδρας ήττα απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης την άφησε τη στο -12 από την κορυφή και άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ορισμένων εκ των συμπαικτών του (στη συνέχεια «μάζεψε» τις δηλώσεις του), ενώ οι τραυματισμοί των Μόντριτς και Μπενζεμά έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη πολεμική στα αποδυτήρια εναντίον του γιατρού της ομάδας, Χεσούς Όλμο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα παραταχθεί στο σημερινό ματς η “βασίλισσα”, που μετρά βέβαια μόνο μία ήττα στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (7-3-1). Ταυτόχρονα, όμως, έχει κερδίσει μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-3-1). Περιμένουμε ξέσπασμα των «γκαλάκτικος».
Δε χάνει η Γουέστ Χαμ
Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου θα επιλέξουμε το «1Χ» της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Τότεναμ σε απόδοση 2.05. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του «Μπόλεϊν Γκράουντ», με την ανεβασμένη Γουέστ Χαμ να επιζητά μία μεγάλη νίκη Ευρώπης επί της συμπολίτισσας, θέλοντας να πάρει και μία έμμεση εκδίκηση για το βαρύ 4-1 του πρώτου γύρου. Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, κατάφερε να πάρει το τρίποντο επί της Σάντερλαντ, με τη νίκη αυτή να «κολλάει» στο 1-5 επί της Μπλάκμπερν για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο 2-2-2 το σερί για τα «σφυριά» στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, παραμένουν αήττητα στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (6-5-0), έχοντας κερδίσει τα 4/5 τελευταία εντός. Ενδεχόμενη σημερινή νίκη θα δώσει ελπίδες στη Γουέστ Χαμ ακόμα και για την παρουσία της εντός της πρώτης τετράδας. «Το ηθικό μας είναι στα ύψη», τόνισε ο Σλάβεν Μπίλιτς. Η Τότεναμ, από την πλευρά της, έχει σήμερα τη μεγάλη ευκαιρία να «πιάσει» κορυφή και δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Λέστερ, τα «σπιρούνια» πιάνουν τις «αλεπούδες» στους 57 βαθμούς με σημερινή διπλό και διατηρούν ή διευρύνουν το +3 από την Άρσεναλ. Το «μέταλλο» νικητή που έχει διαποτίσει την ομάδα φάνηκε και στο κυριακάτικο ματς με τη Σουόνσι, όπου η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 19′, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο διάστημα 70′-77′. Ο Ποκετίνο τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι «το ομαδικό πνεύμα αποτελεί το κλειδί για την επιτυχημένη πορεία μας», με την Τότεναμ να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην παρθενική κατάκτηση κούπας πρωταθλητή μετά το 1961. Νικηφόρα για τα “σπιρούνια” τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, δεν έχουν ηττηθεί σε καμία από τις 12 τελευταίες εξόδους τους για την Πρέμιερσιπ (8-4-0).
Εκμεταλλεύεται το μομέντουμ η Λοριάν
Ημέρα Κυπέλλου στη Γαλλία, όπου θα επιλέξουμε την εντός έδρας νίκη της Λοριάν κόντρα στην Γκαζελέκ σε απόδοση 1.80. Έχοντας αποσπαστεί στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, η Λοριάν έχει την ευχέρεια να ασχοληθεί σοβαρά με το Κύπελλο και να μην το θεωρήσει πολυτέλεια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί πολύ σημαντικές νίκες με Γκινγκάμπ (4-3 εντός) και Τρουά (0-1 εκτός), οι οποίες την έφεραν στους 37 πόντους και δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας απ’ την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Δεν έκαναν κάποια φοβερή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Τρουά, έπαιξαν όσο χρειάστηκε, προηγήθηκαν νωρίς και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Τρίτο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια για τον στράικερ Βαρί, ο οποίος δίνει τις δικές του «απαντήσεις» μετά την κόντρα που είχε με τον κόουτς Ριπόλ. Σήμερα η ομάδα της Βρετάνης είναι το φαβορί κόντρα στην Γκαζελέκ, την πρώτη σοβαρή ομάδα που βρίσκει μπροστά της στο Κύπελλο. Ξεκούραστη πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι η Γκαζελέκ, καθότι δεν έπαιξε την Κυριακή κόντρα στη Μαρσέιγ. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης και ορίστηκε στις 9 Μαρτίου. Σε κρίσιμο σημείο η ομάδα της Κορσικής, είδε τη Ρεμς να κερδίζει την Μπορντό (4-1), αποτέλεσμα που την έφερε στο -4 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Ήθελε να παίξει με την κουρασμένη Μαρσέιγ (είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) για να μειώσει την απόσταση, αλλά πλέον τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Άξιοι της μοίρας τους οι Κορσικανοί, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση την κόντρα στην Τουλούζ στις 20 του μηνός, άξιζαν να κερδίσουν, αλλά δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις και υποχρεώθηκαν στην ισοπαλία. Έμεινε για όγδοη διαδοχική αγωνιστική μακριά απ’ το «τρίποντο» η Γκαζελέκ, σερί όπου πήρε μόλις τέσσερις πόντους και έφτασε τους 28. Πλέον βρίσκεται εντός της τελευταίας τριάδας της βαθμολογίας, στο -4 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, θα ταλαιπωρηθεί με την παραμονή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο μοιάζει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Μπορεί τη νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής του ΤΟΡ-16 θα διεξαχθεί απόψε στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ. Η Ρεάλ θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, όμως έπειτα θα αργήσει να ξαναπαίξει εντός γιατί έχει τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις μακριά από τη Μαδρίτη. Αυτό και μόνο το γεγονός δηλώνει ότι το αποψινό ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη Ρεάλ η οποία θέλει να φτάσει στο 6-3, να ισοβαθμήσει με την ΤΣΣΚΑ και στα επόμενα παιχνίδια εκτός να προσπαθήσει να πάρει τις απαραίτητες νίκες που θα της δώσουν το δικαίωμα να διεκδικήσει σοβαρά μια θέση στην δυάδα του ομίλου. Η ΤΣΣΚΑ είναι στην κορυφή, ισόβαθμη με τη Λαμποράλ, και αν κοιτάξουμε το πρόγραμμά της έχει να δώσει πολύ δύσκολους εκτός έδρας αγώνες, σήμερα στη Μαδρίτη, σε δύο εβδομάδες στην Βαρκελώνη και τελευταία αγωνιστική στον Πειραιά. Φυσικά ήταν γνωστό εξ’ αρχής ότι ο όμιλος F είναι εξαιρετικά πολύπλοκος και ότι κάθε «στραβοπάτημα» σημαίνει καταστροφή. Στον πρώτο γύρο η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει πολύ εύκολα 95-81 επομένως αυτή η διαφορά των 14 πόντων είναι κάτι που θέλει να καλύψει η Ρεάλ, εφόσον της πάνε όλα «πρίμα», και κάτι που θέλει να υπερασπισθεί η ΤΣΣΚΑ αν «στραβώσει» το ματς. Η Ρεάλ βγάζει τρομερή αυτοπεποίθηση τελευταία και είναι πλήρης με εξαίρεση τη μακροχρόνια απουσία του Ρούντι. Είναι σε θέση να νικήσει την ΤΣΣΚΑ που είναι πιο «άνετη» βαθμολογικά και η απόδοση νίκης των γηπεδούχων προσφέρθηκε σε τιμές οριακού outsider. Επιλογή από τον αγώνα η νίκη της Ρεάλ.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...