Προγνωστικά Στοιχήματος: Βγάζει τον «άσσο» η Γκοϊάς

Ημέρα δεύτερης ταχύτητας η σημερινή στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προκύπτουν στοιχηματικές επιλογές. Θα μας απασχολήσει η αγωνιστική δράση σε Β’ Βραζιλίας, αλλά και δύο αναμετρήσεις για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προγνωστικών, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Bethome.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά αναλύσεις για τους αγώνες του ποδοσφαιρικού κουπονιού, αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές όλων των εταιρειών, μια εκ των οποίων είναι η Interwetten.
Το παίρνει η Γκοϊάς
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γκοϊάς – Κρισιούμα, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95. Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Γκοϊάς, μετά και από αυτή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τούπι (2-1). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λεονάρντο Κόντε φιλοξενήθηκε από την Λοντρίνα, στην έδρα της οποίας πήρε τη νίκη με 0-1. Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς με τη νίκη αυτή πήραν ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα, παραμένοντας παράλληλα εκτός επικίνδυνης ζώνης, ούσα και στην 13η θέση, όπου μετράει 26 βαθμούς και “συγκατοικεί” με τις Βίλα Νόβα, Αβαΐ και Παρανά. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, με τον Κόντε να είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και να μην προχωράει σε αλλαγές για το αποψινό παιχνίδι. Απ’ την άλλη, η Κρισιούμα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς γνώρισε την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Προερχόμενη από το “διπλό” επί της Ναούτικο (0-1), η ομάδα του Ρομπέρτο Καβάλο φιλοξένησε την Τζόινβιλ, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1, δεχόμενη γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μετά απ’ αυτή την ήττα, η Κρισιούμα υποχώρησε στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και “συγκατοικεί” με την Οέστε, της οποίας και υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων. Θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο ωστόσο δεν φαίνεται ικανή για να πετύχει κάτι τέτοιο. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες ο μέχρι τώρα εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι σήμερα δε θα αντέξει στην έδρα της Γκοϊάς.
Μπορεί το «διπλό» η Πόρτσμουθ
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Γέοβιλ – Πόρτσμουθ, όπου θα επιλέξουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Να φύγει και να μην ξανάρθει μήνας όπως ο Αύγουστος για τη Γέοβιλ, αφού τη βρήκε να σημειώνει μόλις δύο νίκες, η μία εκ των οποίων… στην παράταση. Και οι δύο της νίκες, μάλιστα, σημειώθηκαν στην αρχή της χρονιάς, η μία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το 2-0 επί της Νοτς Κάουντι και η άλλη στο Λιγκ Καπ, τρεις μέρες αργότερα, όταν κέρδισε στην παράταση με 2-0 τη Γουόλσολ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Έκτοτε, όμως, η νίκη… αγνοείται. Μέτρησε μόλις μια ισοπαλία, το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στη Λούτον και στη συνέχεια, τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι τρεις εκ των οποίων για το πρωτάθλημα και η μία για το Λιγκ Καπ, όπου η Έβερτον τη συνέτριψε με σκορ 4-0. Ο απολογισμός αυτός, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό άλλωστε, την έχει κρατήσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η ψυχολογία στις τάξεις της, είναι κάτι παραπάνω από πεσμένη. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία που καταγράφει η Πόρτσμουθ τις τελευταίες εβδομάδες. Κι αυτό γιατί η προ δύο εβδομάδων πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με το 2-0 επί της Κόλτσεστερ, φαίνεται πως την επηρέασε πολύ θετικά και την οδήγησε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά με το εκτός έδρας 1-0 επί της Έξετερ. Αποτέλεσμα, που τη βοήθησε σημαντικά βαθμολογικά, καθώς την ανέβασε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, αλλά και ψυχολογικά, αφού ούτε αυτή είχε ξεκινήσει καλά τη χρονιά και έψαχνε τρόπο να επιστρέψει δυναμικά.Στο τελευταίο της παιχνίδι, δεν ήταν συντριπτικά καλύτερη ώστε να δικαιούται τη νίκη. Κάθε άλλο μάλιστα. Η Έξετερ ήταν αυτή που δημιούργησε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, προσπαθώντας να φτάσει στη νίκη. Η Πόρτσμουθ, όμως, αποδείχθηκε πιο τυχερή, αλλά και πιο ουσιώδης, αφού κέρδισε ένα πέναλτι στο 85’ και ευστόχησε, για να πάρει τη νίκη. Θα πάμε με το «διπλό».
Προβάδισμα στην Πλίμουθ
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Πλίμουθ – Νιούπορτ, όπου θα επιλέξουμε τον «άσσο» σε απόδοση 1.90. Πήρε φόρα και δεν λέει να σταματήσει η Πλίμουθ που είναι εμφανές ότι έχει βαλθεί να «διαγράψει» πλήρως το κάκιστο ξεκίνημα που της είχε κοστίσει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Μετά λοιπόν από τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς (2 πρωτάθλημα/1 κύπελλο), η Πλίμουθ διεύρυνε το σερί των νικών της σε τρεις, καθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μπλάκπουλ, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στις νίκες που είχε σημειώσει προηγουμένως απέναντι σε Νοτς Κάουντι και Μάνσφιλντ. Οι νίκες αυτές, πέραν του γεγονός ότι έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα σε όλους στις τάξεις της, τη βοήθησαν να ανέβει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία και βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση. Έχει ήδη προλάβει μέσα σε λίγες εβδομάδες να γίνει η ομάδα του under, μιας και αυτό έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια. Απ’ την άλλη, η Νιούπορτ υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, που την κρατά πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Μετά το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Κρου, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Χάρτλπουλ, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί τις υπέρ της συνθήκες που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κι αυτό γιατί ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, έκανε την ανατροπή, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα ούτε για ένα ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό πως η αντίπαλός της έπαιζε με παίκτη λιγότερο μόλις από το τρίτο λεπτό (!) κι όμως δεν κατάφερε ποτέ να το κάνει να αποτελέσει σημαντικό της πλεονέκτημα. Σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο κι ενώ προσπάθησε να πιέσει, δεν σημείωσε κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία, ενώ αντίθετα, επέτρεψε στη Χάρτλπουλ, να «επισκεφθεί» σε 2-3 περιπτώσεις τα «καρέ» της με ιδιαίτερα απειλητικές διαθέσεις, χωρίς πάντως το 2-2 να διαφοροποιηθεί ως και το τέλος. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...