Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Μπρέχιν, με κάλυψη η Εσπανιόλ

Ιδιαίτερα «πλούσιο» το σημερινό πρόγραμμα, τόσο σε στοιχηματικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα, πλην αυτού της Γερμανίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ κανονικά συνεχίζεται και η Σούπερλιγκ, με τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές που προκύπτουν από τα παιχνίδια της ημέρας.
Παίρνει αποτέλεσμα η Μπρέχιν
Το «δυνατό» σημείο από το κουπόνι Σαββάτου έρχεται από την Α’ Σκωτίας και την αναμέτρηση Στανράερ – Μπρέχιν, στην οποία η επιλογή μας είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Η Στανράερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Φόρφαρ, επικρατώντας της με 4-2 και παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, χωρίς… φρένα συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Μπρέχιν, καθώς επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 της Έιρ. Πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει αήττητη συνολικά στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στόχος της δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια στο θετικό της σερί. Γνωρίζει φυσικά πως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει κόντρα στην πρωτοπόρο Στρανράερ, ωστόσο μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Με ψυχολογία η Εσπανιόλ
Επόμενη πρόταση από τον αγώνα Εσπανιόλ – Θέλτα, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η μεσοβδόμαδη νίκη-πρόκριση επί της Βαλένθια στα προημιτελικά του Κυπέλλου άλλαξε άρδην την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Εσπανιόλ. Η νίκη αυτή έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών κολλητών ηττών, καθώς οι Καταλανοί είχαν ηττηθεί από Εϊμπάρ (1-2) και Ρεάλ Μαδρίτης (3-0) για το πρωτάθλημα, ενώ είχαν χάσει και με 2-1 στο πρώτο ματς κόντρα στις “νυχτερίδες” για τους “16” του Κυπέλλου. Η ομάδα του Σέρχιο Γκονζάλεθ θα προσπαθήσει και σήμερα να εκμεταλλευθεί τη δύναμη του “Κορνεγιά”, αφού μετρά μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (4-3-1). Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Εσπανιόλ μπορεί να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στη Θέλτα, η οποία δεν έχει νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές στην Πριμέρα (0-2-6), ενώ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα προέρχεται από τέσσερις “κολλητές” ήττες (άσφαιρη και στα τέσσερα ματς).
Δε χάνει η Μπαστιά
Συνεχίζουμε με Γαλλία και την αναμέτρηση Τουλούζ – Μπαστιά, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.05. Συνέχισε η Τουλούζ τις κακές εμφανίσεις αυτή τη φορά στην έδρα της Λυών. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και τα τρία γκολ που δέχτηκε ίσως να ήταν λίγα μπροστά στις ευκαιρίες των πρωτοπόρων. Η Μπαστιά, από την άλλη, πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα, αφού έκανε μια πολύ σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε μια μεγάλη νίκη, ενώ μεσοβδόμαδα, με κεκτημένη ταχύτητα, επικράτησε και της Ρεν για το Λιγκ Καπ. Φαίνεται ότι είναι σε καλό μομέντουμ, και θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει σήμερα με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τουλούζ.
«Χ2» το ημίχρονο στη Βέροια
Πρόταση προκύπτει και από τη Σούπερλιγκ και είναι το «Χ2» στο ημίχρονο του αγώνα Βέροια – ΟΦΗ (απόδοση 1.90). Επιτακτική ανάγκη είναι σήμερα για τη Βέροια η νίκη στην αναμέτρηση με τον προβληματικό ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη, αποτέλεσμα που άφησε μισοάδειο το ποτήρι, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι θα μπορούσαν να φύγουν απ’ τα Πηγάδια με τη νίκη. Ήταν η τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζουν (πέμπτο σερί ματς για όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη), τελευταίο τους «τρίποντο» ήταν στις 17 Δεκεμβρίου με 2-0 επί της Νίκης Βόλου.
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, καθώς όπως έγινε γνωστό, η FIFA απαίτησε απ’ την ΕΠΟ την αφαίρεση 6 πόντων απ’ τους Κρητικούς εξαιτίας παλαιότερων οφειλών στον Αλεξάντερ Πέσιτς. Όπερ και εγένετο, αφού υπό το φόβο περαιτέρω κυρώσεων, η Ελληνική Ομοσπονδία δεν είχε περιθώρια να διαπραγματευτεί. Πλέον, οι ασπρόμαυροι καταλαμβάνουν την 16η θέση της βαθμολογίας, εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -4 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Μπορεί από βαθμολογικής άποψης, η παραμονή να μη μοιάζει αδύνατη για τον ΟΦΗ, ωστόσο η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και η αποψίλωση του ρόστερ δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια για αισιοδοξία. Η ομάδα έχει απομείνει με 17 παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων είναι νεαροί απ’ την Κ20. Πιστεύουμε, όμως, ότι σήμερα θα «παλέψει» το ματς και το στοίχημα που προτείνουμε έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Ισχυρό προβάδισμα η Τότεναμ
Επόμενη στάση η Πρέμιερ Λιγκ και το χάντικαπ -1 γκολ της Τότεναμ στην εντός έδρας αναμέτρηση των «σπιρουνιών» απέναντι στη Σάντερλαντ (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Τότεναμ με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Τότεναμ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Θετικό ήταν το πρόσημο από τον επαναληπτικό για τους “64” του Κυπέλλου κόντρα στην Μπέρνλι, με την Τότεναμ να καταφέρνει να μετατρέψει το εις βάρος της 0-2 σε 4-2. Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας (2-1), που έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων νικών και δύο ισοπαλιών. Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς, όντας αήττητοι στην τελευταία πεντάδα εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος (3-2-0).
Η συγκομιδή του ενός βαθμού στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) έχει φέρει τη Σάντερλαντ σε δυσχερή θέση στον πίνακα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπέστη τις ήττες από Χαλ (1-3), Μάντσεστερ Σίτι (3-2) και Λίβερπουλ (0-1), ενώ έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από το “Βίλα Παρκ”. Κανονικά διαθέσιμος ο Ζερμέν Ντεφόε, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 32χρονος επιθετικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με την Τότεναμ, αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τις “μαυρόγατες”, καθώς ήταν ανεπιτυχές για αυτόν το πέρασμα από την αμερικάνικη Τορόντο. Θεωρούμε ότι η Τότεναμ μπορεί να φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη στο σημερινό ματς και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.
Με κάλυψη η Μπράντφορντ
Κλείνουμε με Α’ Αγγλίας και το «2 DNB» σε απόδοση 1.95 στο ματς Γέοβιλ – Μπράντφορντ. Δεν λέει να βάλει τέλος στον κατήφορό της η Γέοβιλ. Για την ήττα βέβαια στην έδρα της Μπάρνσλεϊ έχει το ελαφρυντικό πως αγωνιζόταν με αριθμητιό μειονέκτημα για περισσότερο από μισή ώρα κι έτσι ήταν επόμενο να λυγίσει. Το γεγονός είναι πως έφτασε τις πέντε σερί σε όλες τις διοργανώσεις, παρέμεινε κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ιδίως εντός έδρας οι επιδόσεις της είναι τραγικές. Όχι μόνο μετράει πέντε σερί ήττες, αλλά δεν σκόραρε σε καμία εξ αυτών! Το τελευταίο της -και μοναδικό φετινό- τρίποντο δε, ήταν πριν από τέσσερις μήνες! Δεν προκρίθηκε απλώς επί μίας ομάδα της Τσάμπιονσιοπ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά την σκόρπισε στους… τέσσερις ανέμους, μιας και διέσυρε τη Μίλγουολ με 4-0! Καθοριστικό βέβαια ρόλο έπαιξε το γεγονός πως αγωνίστηκε σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε έτσι άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα το αήττητο σερί δέκα αγώνων που “έτρεχε” κι ενώ παραμένει έστω κι οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...