Προγνωστικά Στοιχήματος: Ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα, «καθαρίζει» η Γκλάντμπαχ

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη φετινή Σούπερ Λιγκ έχουμε σήμερα, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα περισσότερα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ το ποδοσφαιρικό κουπόνι εμπλουτίζεται και από άλλες διοργανώσεις από ολόκληρη την υφήλιο. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρίσκετε -μεταξύ άλλων- τα προγνωστικά ελληνικού πρωταθλήματος.
Παίρνει το τρίποντο η Μπορούσια
Το σημερινό δυνατό μας σημείο έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και αφορά τον «Άσσο» της Γκλάντμπαχ επί της Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 2.20. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ αποτελεί κι επίσημα ο Λουσιέν Φαβρ. Ο 57χρονος Ελβετός προπονητής πήρε την απόφαση να παραιτηθεί, μετά και τη νέα ήττα του συλλόγου στο ντέρμπι με την Κολωνία (1-0 εκτός έδρας) το Σάββατο (19/09). Οι γηπεδούχοι έχουν συνδυάσει με ήττες τις πέντε πρώτες αγωνιστικές και περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν. Επιτέλους νίκη για την Άουγκσμπουργκ! Μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στο Ανόβερο. Πριν από αυτή την αναμέτρηση η Άουγκσμπουργκ είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Χέρτα (1-0 εντός έδρας), Ίνγκολσταντ (1-0 εντός έδρας) και Μπάγερν Μονάχου (2-1 εκτός έδρας). Θεωρούμε, πάντως, ότι η αλλαγή προπονητή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο ματς.
Με χάντικαπ ο Αστέρας
Ερχόμαστε… εντός των συνόρων, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης στην εντός έδρας συνάντηση με τον Πανιώνιο, σε απόδοση 2.30. (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Αστέρα Τρίπολης με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν ο Αστέρας Τρίπολης κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Άμεση ανάγκη την επιστροφή στις νίκες έχει ο Αστέρας Τρίπολης απόψε κόντρα στον Πανιώνιο. Οι Αρκάδες έχουν ξεκινήσει με άσχημο τρόπο το πρωτάθλημα, πήραν μόνο ένα «τρίποντο» στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανθρακικό, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (0-2) και η «αυτοκτονία» του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στην Καλλονή, με την ομάδα του Βεργέτη να χάνει ένα πολύτιμο τρίποντο στις καθυστερήσεις, από έναν αντίπαλο που αγωνιζόταν με εννιά παίκτες. Απ’ τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν ο Πανιώνιος, αποδεικνύει ότι είναι πολύ… σκληρός για να πεθάνει. Το νέο διοικητικό καθεστώς φαίνεται ότι έχει φέρει άλλο «αέρα» και στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να παρουσιάζονται με φοβερή διάθεση και αυταπάρνηση στις πρώτες υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, επιτυχία που ήταν απόρροια τρεξίματος, αμυντικής προσήλωσης και μαχητικότητας. Με δεδομένο ότι έπαιξε με Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό, η συγκομιδή των έξι πόντων είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για τους κυανέρυθρους. Θεωρούμε ότι ο ποδοσφαιρικός εγωισμός θα ενεργοποιηθεί σήμερα στο στρατόπεδο του Αστέρα.
Όρθια η Τζένοα
Από τη γειτονική Ιταλία πηγαίνουμε με το Χ2 της Τζένοα επί της Λάτσιο σε απόδοση 2.15. Δύο νίκες και ισάριθμες ήττες μετράει στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε η Λάτσιο για το φετινό Καμπιονάτο. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Πιόλι επικράτησε των Μπολόνια (2-1 εντός έδρας) και Ουντινέζε (2-0 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κιέβο (4-0 εκτός έδρας) και Νάπολι (5-0 εκτός έδρας). Δύο σερί ήττες γνώρισε στο πρωτάθλημα της Σέριε Α η Τζένοα από τις Φιορεντίνα (1-0 εκτός έδρας) και Γιουβέντους (2-0 εκτός έδρας). Πριν από αυτές το συγκρότημα του Γκασμπερίνι είχε επικρατήσει της Ελλάς Βερόνα (2-0 εντός έδρας), ενώ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης γνώρισε την ήττα από την Παλέρμο (1-0 εκτός έδρας).
Over στο «Μουστουάρ»
Η τέταρτη σημερινή μας πρόταση έρχεται από τη γαλλική Ligue 1 και αφορά το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Λοριάν με την Καέν, σε απόδοση 2.20. «Εξοχικό» στο Πριγκηπάτο έχει κάνει η Λοριάν, που την Κυριακή πήρε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη επί της Μονακό. Όπως και πέρυσι (1-2), αιφνιδίασε τον αντίπαλο και με δύο γκολ μέχρι το 18’ έβαλε τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα πάντα άρχισαν να «ξεθωριάζουν» στο 47’, όταν η Μονακό ισοφάρισε 2-2 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεμάρ, εντούτοις η Λοριάν δεν παράτησε το ματς, ούτε προσπάθησε να παίξει για την ισοπαλία. Εκμεταλλεύτηκε τους χώρους (μάλλον καλύτερα τα… στρέμματα) που άφησε η αφελής Μονακό και πήρε εκ νέου «κεφάλι» στο 59’. Δεν απειλήθηκε μέχρι το φινάλε, κατέκτησε δίκαια τη νίκη με σκορ 2-3. Πήρε αυτό που ήθελε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η Καέν και αυτό ήταν 2/2 νίκες κόντρα στις υποδεέστερες Τρουά και Μονπελιέ. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στη Μονπελιέ, είχε ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο, έβλεπε την μπάλα να μην της κάνει το χατίρι, μέχρι όμως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν έκανε το 2-1 και πανηγύρισε το «τρίποντο». Σφραγίζει εισιτήριο η Γουέστ Μπρομ
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με αγγλικό Λιγκ Καπ, επιλέγοντας την (εκτός έδρας) πρόκριση της Γουέστ Μπρομ επί της Νόριτς σε απόδοση 2.25. Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κατάφερε να φύγει από το «Άνφιλντ» η Νόριτς στο πρωτάθλημα, με το συγκρότημα του Νέιλ να πραγματοποιεί για ακόμη ένα παιχνίδι καλή εμφάνιση. Βρίσκεται στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά ψάχνει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα σε μια φορμαρισμένη Γουέστ Μπρομ. Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Γουέστ Μπρομ, η οποία παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, όπου κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα της. Το συγκρότημα του Πιούλις, κατάφερε να αποδράσει την προηγούμενη αγωνιστική με το διπλό από το “Βίλα Παρκ” επικρατώντας με 0-1 της Άστον Βίλα, χάρη στο τέρμα του Μπεραΐνο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...