Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευής: Με κάλυψη η Χάβρη, νίκη για Μαρίτιμο

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αρκετό υλικό για στοιχηματισμό γίνεται σήμερα, Παρασκευή η εισαγωγή στην ποδοσφαιρική δράση του τριημέρου. Το «βάρος» πέφτει στο σε Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Πριν αρχίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να τονίσουμε πως τόσο στο Betarades.gr, όσο και στο «αδερφάκι» του το Bethome.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, διαβάζοντας τις εξαιρετικές αναλύσεις και επιλέγοντας το προγνωστικό που σας… ταιριάζει.
Με DNB η Χάβρη

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» σε DNB της Χάβρης σε απόδοση 2.38. (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Αυτή είναι η στιγμή της Χάβρης, που δείχνει ότι θέλει και μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο. Πήρε τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές την περασμένη εβδομάδα, με το εντός έδρας 3-2 επί της Βαλενσιέν, παιχνίδι όπου τα πάντα κρίθηκαν μέχρι το 46’. Προηγήθηκε ο αντίπαλος στο 12’, ωστόσο η ομάδα του Μπομπ Μπράντλεϊ απάντησε με τρία γκολ μέχρι το 46’ και πήρε δίκαια το «τρίποντο». Στο -1 πλέον απ’ τον τρίτο Ερυθρό Αστέρα, σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσα για τους φιλοξενούμενους εκτός απ’ τη νίκη κόντρα στην απογοητευτική Σοσό, που ασφαλώς δεν τρομάζει. Μίνι αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών «τρέχει» η Χάβρη (3-1-0), στις τρεις εκ των οποίων δε δέχτηκε γκολ και παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης εκτός έδρας, κέρδισε μόλις μια φορά στις 7 τελευταίες εξόδους της (1-3-3). Επιστρέφει ο Ντουαμέλ (ΕΠ 19/5).
Παίρνει το «τρίποντο» η Μαρίτιμο

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία, από όπου προκύπτει σήμερα το δεύτερο δυνατό σημείο της ημέρας. Πρόκειται για τον «Άσσο» της Μαρίτιμο με αντίπαλο την Μποαβίστα σε απόδοση 2.00. Αήττητη παραμένει η Μαρίτιμο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Μπράγκα (3-1) στις 14 Φεβρουαρίου το συγκρότημα του Νέλο Βινγκάντα επικράτησε των Τοντέλα (4-3 εκτός έδρας) και Ακαδέμικα (1-0 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλο με την Πάκος Φερέιρα (2-2 εκτός έδρας). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τα γκολ του Ντιόγκο Τζότα (50’, 54’), με τους φιλοξενούμενους να απαντούν ισάριθμες φορές με τους Ζοάο Ντιόγκο (57’) και Ντιέγκο Σόουσα (70’). Ο τελευταίος έφτασε τα έντεκα γκολ σε 22 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση η Μαρίτιμο σημείωσε δύο νίκες και τρεις ήττες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε no-goal.
Με το Over 2.5 στο Μπίλεφελντ – Νυρεμβέργη

Από τη Β’ Γερμανίας επιλέγουμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση Μπίλεφελντ – Νυρεμβέργη σε απόδοση 2.15. Στα τρία τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων σημειώθηκε Over 2.5. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Μπίλεφελντ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντούισμπουργκ (2-1 εντός έδρας) στις 8 Φεβρουαρίου το συγκρότημα του Μάιερ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πάντερμπορν (1-1 εντός έδρας) και Μπόχουμ (2-2 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Μπραουνσβάιγκ (1-0 εκτός έδρας), Χαϊντενχάιμ (3-2 εκτός έδρας) και Φράιμπουργκ (4-1 εντός έδρας). Κόντρα στην Μπόχουμ την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30’ με τον Τερόντι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, καταφέρνοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τα γκολ των Ουλμ (48’ πεν) και Νόθε (79’). Το τελικό σκορ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τερόντι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του. Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Μπίλεφελντ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στις τέσσερις σημειώθηκε goal-goal, ενώ στις δύο σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Νυρεμβέργη, η οποία απέχει από τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα εδώ και 15 αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε εννέα νίκες και έξι ισοπαλίες. Στις τρεις τελευταίες από αυτές κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκρόιτερ Φιρτ (2-1 εντός έδρας), Σαντχάουζεν (2-0 εκτός έδρας) και Καϊζερσλάουτερν (2-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Έρας στο 19’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν τρία λεπτά αργότερα με τον Μπόντβαρσον. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88’ ο Στίμπερ, δίνοντας παράλληλα το «τρίποντο» στη Νυρεμβέργη. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο «χρυσός» σκόρερ του συλλόγου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή στις καθυστερήσεις, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Σε περίπτωση νίκης στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπίλεφελντ η Νυρεμβέργη θα πιάσει (έστω και προσωρινά) τη Φράιμπουργκ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας.
Με κάλυψη η Νταντί Γ.

Από τη Σκωτία θα πάμε με το «Διπλό DNB» της Νταντί Γ. με αντίπαλο τη Μάδεργουελ σε απόδοση 2.01. Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέσω του Κυπέλλου ήθελε η Νταντί Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο, τα κατάφερε και μάλιστα με πειστικότητα. Βρέθηκε να χάνει δύο φορές εκτός έδρας κόντρα στη θεωρητικά ανώτερη Ρος Κάουντι, έμεινε με 10 παίκτες στο 59’, ωστόσο δεν τα παράτησε. Αφού ισοφάρισε στο 65’, βρήκε τρίτο γκολ στο 89’ και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Χιμπέρνιαν και Ινβερνές. Πρόκειται για μεγάλο αποτέλεσμα, που σίγουρα θα παίξει το ρόλο του σε ψυχολογικό επίπεδο, κάτι που χρειάζεται η Νταντί Γιουνάιτεντ. Ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τους φιλοξενούμενους, που σήμερα θέλουν «διπλό» για να μειώσουν στο -5 απ’ την 11η Κιλμάρνοκ.
Αρχίζει με νίκη η Άαλεσουντ

Στη Α’ Νορβηγίας έχουμε πρεμιέρα σήμερα με τον αγώνα Άαλεσουντ – Στάμπαεκ και εμείς θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.25. Από μια… συμπαθητική χρονιά προέρχεται η Άαλεσουντ, τερματίζοντας στην 10η θέση με 38 βαθμούς και ρεκόρ 11-5-14. Έφτασε με περίσσεια άνεση στο στόχο της παραμονής και τη φετινή χρονιά η ομάδα στοχεύει στο να μείνει μακριά από τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Το έργο της αναμένεται να είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρσι όμως καθώς το καλοκαίρι αποχώρησαν αρκετοί παίκτες «κλειδιά». Στα φιλικά προετοιμασίας οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά αμυντικά θέλουν πολύ δουλειά ακόμη. Μέτρησαν τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες με απολογισμό τερμάτων 14 υπέρ – 14 κατά. Στη σημερινή δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στη Στάμπαεκ θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους εκμεταλλευόμενοι και την πιθανή ανετοιμότητα της αντιπάλου.
Στην πολύ δύσκολη έδρα του Αστέρα ο ΠΑΟ, συνεχίζει τα μεγάλα σκορ η Ρεάλ
Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και στην Euroleague όπου σήμερα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σε μία «καυτή» έδρα, παίζοντας στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση μίας νίκης στην βαθμολογία, 5-4 ο Αστέρας, 6-3 ο Παναθηναϊκός, στις θέσεις 4 και 3 αντίστοιχα. Στον πρώτο γύρο ο Αστέρας είχε πετύχει σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ με 63-74 κάνοντας την καλύτερη αμυντική εμφάνιση του για το ΤΟΡ-16. Σήμερα στην πανίσχυρή του έδρα υποδέχεται τον πολύ βελτιωμένο Παναθηναϊκό που μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και φαίνεται ότι «φορμαρίστηκε» την κατάλληλη στιγμή. Αν σήμερα νικήσει ο Ερυθρός Αστέρας τότε πιθανώς θα έχουμε μπροστά μας την τετράδα του ομίλου Ε που θα προκριθεί αφού Εφές και Νταρουσάφακα που θα ακολουθούν θα είναι πολύ μακριά από τις έξι νίκες των Αστέρα και Παναθηναϊκού. Αν όμως νικήσει ο Παναθηναϊκός τότε η ελληνική ομάδα θα ισοβαθμήσει με την Κουμπάν στην δεύτερη θέση, με ρεκόρ 7-3, και θα την υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα για το πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο Αστέρας θα κινδυνεύσει εφόσον στο αποψινό ντέρμπι της Πόλης νικήσει η Νταρουσάφακα με την οποία έχει ματς στο πρόγραμμα. Η επιλογή είναι πάρα πολύ δύσκολη γιατί μπορεί να έχουμε τον βελτιωμένο, φορμαρισμένο Παναθηναϊκό με τη ψυχολογία στα ύψη αλλά από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα μόνο η Ούλκερ έχει περάσει και έχουν ηττηθεί Ρεάλ, Κουμπάν, Κίμκι, Εφές και όλες οι άλλες πιο μέτριες ομάδες. Το παιχνίδι είναι πιθανό να έχει ανατροπές και εκεί θα αφοσιωθούμε ψάχνοντας ευκαιρίες στο Live.
Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και εμείς επιλέγουμε το Over 161.5 σε απόδοση 1.90. Η Ζαλγκίρις δεν είχε ούτε έχει ελπίδες πρόκρισης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αδιάφορη και το απέδειξε στον αγώνα με την Μπάμπεργκ που έκανε μεγάλη ζημιά στην ομάδα του Τρινκιέρι αν σκεφτούμε ότι χθες η Μπάμπεργκ νίκησε τον Ολυμπιακό. Σήμερα η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ η οποία «έμπλεξε» πάλι με την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και κυρίως «έμπλεξε» επειδή έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας από σήμερα στο Κάουνας έχει αγώνες εκτός έδρας ακόμα στην Βαρκελώνη, στον Πειραιά και στην Βιτόρια άρα η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη όχι μόνο για το πλεονέκτημα έδρας αλλά και για την ίδια την πρόκριση. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Ρεάλ απόψε εκτός της νίκης και πιθανώς να την πάρει γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και δεδομένη. Κρατάμε λοιπόν τη νίκη της Ρεάλ χωρίς να ενδιαφερόμαστε για διαφορά πόντων και πάμε επιπλέον στο Over 161.5 που άνοιξε η αγορά αλλά τώρα πια είναι περίπου στο 165. Η Ρεάλ έχει 10 συνεχόμενα ματς με σκορ μεγαλύτερα από το 161.5, τρία για την Euroleague, 87-96 με ΤΣΣΚΑ, 86-90 με Μπάμπεργκ, 82-93 με Κίμκι, τρία για το κύπελλο Ισπανίας, 101-84 με Φουενλαμπράδα, 86-80 με Λαμποράλ, 85-81 με Γκραν Κανάρια, και τέσσερα για την ισπανική λίγκα, 93-103 με Γκραν Κανάρια, 94-88 με Χιπουσκόα, 94-95 με Βαλένθια και 97-79 με Εστουντιάντες. Από μόνα τους αυτά τα αποτελέσματα ωθούν στην επιλογή ενός Over αλλά τώρα η επιλογή ενισχύεται με την Ζαλγκίρις που έχει αλλάξει ρυθμό λόγω αδιαφορίας και της έλευσης του Ραντλ που είναι ταχύτατος πλέι-μέικερ, στα όρια της αναρχίας. Μαζί με το ματς του πρώτου γύρου που τέλειωσε 92-86 για τη Ρεάλ όλα συνηγορούν στο Over 161.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...