Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Νάπολι, κρατάνε Βερακρούζ και Μινέιρο

Την ώρα που η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται στους «8» του Eurobasket και την Τρίτη αντιμετωπίζει τον κακό της δαίμονα των τελευταίων ετών, την Ισπανία και δύο μέρες πριν την έναρξη των ομίλων του Champions League, σήμερα κρατάμε στα χέρια μας ακόμα ένα μεγάλο κουπόνι με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών. Από τη Superleague ξεχωρίζει ο αγώνας του Παναθηναϊκού στη Ν. Σμύρνη, ενώ στην Ιταλία τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι του Μιλάνου, μεταξύ Ίντερ και Μίλαν.
Εσείς μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες , όπως επίσης να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσω του livescore και να ενημερώνεστε για τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.
Must win για Νάπολι
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» της Νάπολι με αντίπαλο της Έμπολι σε απόδοση 1.93. Μετά το πέρας δύο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Σέριε Α και η Νάπολι συνεχίζει να αγνοεί την πρώτη νίκη της σε αυτό. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παρά το γεγονός πως πήρε προβάδισμα νωρίς γνώρισε την ήττα από τη Σασουόλο (2-1 εκτός έδρας), ενώ πριν τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2016 αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στη Σαμπντόρια (2-2 εντός έδρας). Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν με τα γκολ του Ιγκουαίν (9’, 39’), ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίστηκαν από τα ισάριθμα γκολ του Έντερ (57’ πεν, 59’). «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι εδώ. Αισθάνομαι κάπως περίεργα που θα τεθώ αντιμέτωπος με την παλιά μου ομάδα. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της μεγαλώνουν και γίνονται πιο έμπειροι, οπότε θα πρέπει να μην τους υποτιμήσουμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, για την επιστροφή του στο «Carlo Castellani». Αναφορικά με τη …μουρμούρα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Νάπολι, σχετικά με τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, είπε: «Όποιος προσλαμβάνει έναν προπονητή με τα δικά μου χαρακτηριστικά θα πρέπει να αποδεχτεί το κακό και το καλό. Δεν με απασχολεί το γεγονός πως έχουμε μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό μας. Είμαι συνηθισμένος από τέτοιες συγκομιδές».
Κρατάει εκτός έδρας η Βερακρούζ
Περνάμε στο Μεξικό όπου στις 20:00 η Πούμας υποδέχεται τη Βερακρούζ και εμείς κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα με Κερετάρο (2-2) και Κλαμπ Αμέρικα (1-3), η Βερακρούζ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Μοντερέι με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Για ακόμη μια φορά, η ομάδα του Κάρλος Ρεϊνόσο απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή του σκορ με τα γκολ των Αλμπίν και Βιλάλβα, και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Βερακρούζ θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα στο παιχνίδι, εάν ο Αργεντικός επιθετικός, Χούλιο Φουρχ, δεν αστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι στο 81’. Παρόλα αυτά, ο Ρεϊνόσο είναι ικανοποιημένος με την νίκη της ομάδας του, που την διατήρησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν θα παραμείνει ο αριστερός οπισθοφύλακας, Κριστιάν Τσάβες. Ο Χουάν Αλμπίν, που χτύπησε στο παιχνίδι με την Μοντερέι, καθώς και οι Θερβάντες και Ανδράδε, που επίσης ήταν τραυματίες, είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την Πουέμπλα.
Διπλό με DNB η Ατλέτικο Μινέιρο
Μένουμε στη Λατινική Αμερική καθώς ακόμα ένα δυνατό σημείο προκύπτει από τη Βραζιλία. Συγκεκριμένα κρατάμε το Διπλό Draw No Bet (σ.σ: DNB σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Κρουζέιρο – Ατλ. Μινέιρο. Φουριόζα έρχεται η Ατλέτικο Μινέιρο στο σημερινό ντέρμπι, καθώς κατάφερε να πετύχει δύο νίκες μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Αρχικά επικράτησε με 1-2 της Βάσκο ντα Γκάμα και στη συνέχεια κατέβαλε με σχετική ευκολία την αντίσταση της Αβάι. Στο 4-0-1 το σερί για τους φιλοξενούμενους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με το κυνήγι της Κορίνθιανς να συνεχίζεται… χωρίς σταματημό. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν τρεις βαθμοί (51-48).
Με χάντικαπ ο Ατρόμητος
Από τη Superleague η επιλογή έρχεται στον αγώνα Ατρόμητος – Σκόντα Ξάνθη και είναι το -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Ατρομήτου με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν ο Ατρόμητος κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Με το… ζόρι έκανε το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές ο Ατρόμητος. Μετά την πάρα πολύ δύσκολη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί του ελλιπή Λεβαδειακού, οι Περιστεριώτες πέρασαν με 1-2 απ’ την έδρα του Πλατανιά, ένα άδικο αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 85’. Το γεγονός ότι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε δύο νίκες λέει πολλά για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία της, εντούτοις δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της ήταν μετριότατες. Ειδικά κόντρα στον Πλατανιά, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να δεχτεί δύο ή ακόμη και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν τραγικός. Έτσι, είχε ηρεμία στο διάστημα της διακοπής, δούλεψε στις αδυναμίες και το σημαντικότερο όλων, πήραν άπαντες «ανάσες». «Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί στην έδρα μας, αλλά θέλει πολύ συγκέντρωση γιατί η Ξάνθη είναι σκληρή ομάδα. Έχει καλό προπονητή, που διαβάζει καλά τα ματς. Μας ξέρει καλά και θα είναι δύσκολη η αποστολή μας», επεσήμανε ο Μαρσελίνιο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την πρώην ομάδα του. Τελευταία προσθήκη για τους γηπεδούχους ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ (στόπερ, από Λέφσκι Σόφιας).
Δε χάνει η Χοντ
Μεταφερόμαστε στη Νορβηγία και για τη Β’ Κατηγορία επιλέγουμε το Χ2 στην αναμέτρηση Φόλο – Χοντ σε απόδοση 1.90. Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πετύχει η Χοντ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φόλο. Η ομάδα του Σίντρε Έιντ κατάφερε να επικρατήσει των Σάντνες Ουλφ (0-2) και Μπρίνε (2-0) και να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Στο εντός έδρας ματς με την Μπρίνε, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μίκλεμπουστ (ΕΠ 21/6) που πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του. Πρώτος σκόρερ της Χοντ εξακολουθεί να παραμένει ο Άντερσεν (ΜΕ 20/10) που διανύει μια εξαιρετική σεζόν.
Τα βρίσκει…σκούρα η Λέστερ
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Premier League. Στον αγώνα Λέστερ – Άστον Βίλα κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 2.15. Η Άστον Βίλα, από την πλευρά της, αποτέλεσε μία από τις πιο δραστήριες ομάδες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, πραγματοποιώντας πάνω από δέκα μεταγραφές. Στην πρεμιέρα έφυγε με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν οι ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) και Κρίσταλ Πάλας (2-1) και πριν τη διακοπή έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας συνάντηση με τη Σάντερλαντ. Μεσολάβησε η πρόκριση (στην παράταση) επί της Νοτς Κάουντι στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ (5-3 το τελικό σκορ). Ο Τιμ Σέργουντ καλείται να “δέσει” σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πολλά νέα πρόσωπα, προκειμένου να αποφευχθούν οι ψυχοφθόρες καταστάσεις των δύο περασμένων σεζόν. Ο έμπειρος αμυντικός Τζόλεον Λέσκοτ, που αποκτήθηκε από τη Γουέστ Μπρομ, θα κάνει σχεδόν σίγουρα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βίλα.
Δεν παραδίδεται εύκολα το Ισραήλ
Περνάμε στο Eurobasket όπου από τους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ισραήλ – Ιταλία όπου κρατάμε το +6.5 των Ισραηλινών. Το Ισραήλ ήταν ωραιότατο στον πρώτο γύρο και προκρίθηκε από τον όμιλο Α ως δεύτερη ομάδα με ρεκόρ 3-2. Έπαιξε εξαιρετικά στα ματς με τις ομάδες που διεκσικούσε καλύτερη θέση δηλαδή τις Πολωνία, Φινλανδία και Ρωσία ενώ δεν ήταν καλό με την Βοσνία (η μοναδική νίκη της Βοσνίας) και με την Γαλλία την τελευταία αγωνιστική που συνετρίβη 61-86 στον αγώνα που έκρινε την πρώτη θέση.
Η Ιταλία τερμάτισε στον όμιλο Β με ρεκόρ 3-2 και κατετάγη τρίτη λόγω της τριπλής ισοβαθμίας Ισπανία-Ιταλία-Τουρκία πίσω από την πρώτη Σερβία. Η Ιταλία την τελευταία αγωνιστική συνετρίβη από τη Σερβία με 101-82 όμως παραμένει η ομάδα που έχει μέχρι στιγμής το highlight του τουρνουά δηλαδή τη νίκη επί της Ισπανίας με 98-105. Δεν περιμέναμε το Ισραήλ τόσο καλό ομολογουμένως αλλά ο κόους Εντελστάιν έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ιδιαίτερα στην ψυχολογία των αθλητών του βγάζοντας στο παρκέ το 100% των δυνατοτήτων. Το Ισραήλ μέχρι σήμερα παίζει πολύ σωστό οργανωμένο μπάσκετ σε αντίθεση με την Ιταλία που ο καθένας παίρνει την μπάλα και κάνει ό,τι θέλει. Ο Ιταλός κόουτς Πιανιτζιάνι δεν μπορεί ή δεν θέλει να χαλιναγωγήσει τους παίχτες του οπότε εκείνοι παίρνουν απεριόριστες ελευθερίες. Σε παιχνίδι νοκ-άουτ που κρίνει την είσοδο στην οκτάδα και περαιτέρω αναζήτηση μεταλλίων ή έστω του εισιτηρίου για το προ-ολυμπιακό τουρνουά το 2016 θα μετρήσει το πόσο συγκροτημένα θα παίξει η κάθε ομάδα. Από πλευράς ταλέντου δεν το συζητάμε, οι Ιταλοί υπερέχουν. Όμως δεν θα μπορέσουν να νικήσουν εύκολα, αν νικήσουν, το Ισραήλ. Επιλογή το Ισραήλ +6.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά (στοίχημα προγνωστικά) και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...