Προγνωστικά Στοιχήματος: Στηρίγματα Μαλίν και Μπρέντα


Παρασκευή σήμερα και το πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Πέντε παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει, συνολικά, τα τέσσερα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το ένα από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρίσκετε προβλέψεις για στοίχημα live κάθε Σάββατο και Κυριακή, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας με «πλούσια» στοιχηματική δράση.
Δε χάνει η Μαλίν
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον αγώνα Μαλίν – Άντερλεχτ, στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.05. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα για τη Μαλίν, έχει δεχτεί 44 γκολ σε 24 ματς (κοντά 2 γκολ μέσο όρο παθητικό), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάζει φοβερή αστάθεια στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, όπου δεν πήρε ούτε μια φορά ίδιο αποτέλεσμα για δύο σερί εβδομάδες (4-3-4). Εντός έδρας, όμως, είναι πιο αποτελεσματική, έχασε μόλις μια φορά στα τελευταία έξι ματς (3-2-1). «Ασθμαίνοντας» πορεύεται η Άντερλεχτ, από την πλευρά της, που δεν πείθει με την παρουσία της. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Σεντ Τρούιντεν, αποτέλεσμα όμως που διαμορφώθηκε για ακόμη μια φορά με γκολ στα τελευταία λεπτά και ενώ η ομάδα του Χάσι πραγματοποίησε ακόμη μια αναιμική εμφάνιση. Ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος απ’ όσα βλέπει, αφού η Άντερλεχτ βγάζει μια εικόνα «βαθιάς» αγωνιστικής κρίσης, για ακόμη μια φορά οι οπαδοί ζήτησαν την απομάκρυνση του κόουτς Χάσι. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Μαλίν θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της.
Κερδίζει η Μπρέντα
Συνεχίζουμε με το «Διπλό» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Ντόρντρεχτ – Μπρέντα.Μετά από πέντε αγώνες με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, η Ντόρντρεχτ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, καθώς επικράτησε με 3-2 της Ος εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 10η θέση στην οποία βρίσκεται, θα πρέπει να βελτιώσει την εντός έδρας απόδοσή της, καθώς έχει μόλις μία νίκη σε εφτά ματς εκεί. Η Μπρέντα, από την πλευρά της, μετά την κακή παρένθεση και την ήττα με 2-1 από την Γιονγκ Αϊντχόφεν εκτός έδρας, έφτασε στην τέταρτη νίκη της σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε 1-0 της Χέλμοντ Σπορτ εντός έδρας. Συμπερασματικά, πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κατορθώσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και θα τους στηρίξουμε.
Μπορεί το αποτέλεσμα η Βέρντερ
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «Χ2» σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης. Μόλις τρεις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Γκλάντμπαχ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σούμπερτ επικράτησε της Ντάρμσταντ (3-2 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Λεβερκούζεν (5-0 εκτός έδρας), Ντόρτμουντ (3-1 εντός έδρας) και Μάιντς (1-0 εκτός έδρας). Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Βέρντερ Βρέμης στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Αφού επικράτησε της Σάλκε (3-1 εκτός έδρας) στις 24 Ιανουαρίου το συγκρότημα του Σκρίπνικ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Στουτγκάρδη (1-1 εκτός έδρας), Κολωνία (1-1 εντός έδρας) και Χέρτα (3-3 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1 εκτός έδρας). Η Βέρντερ μπορεί να είναι το θεωρητικό αουτσάιντερ, ωστόσο πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Με την πλάτη στον τοίχο
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ολυμπιακός – Κίμκι, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -4.5 πόντων των ερυθρόλευκων σε απόδοση 1.90. Αν και βρισκόμαστε μόλις στην έκτη αγωνιστική του ΤΟΡ-16 ο Ολυμπιακός ήδη παίζει με την πλάτη στον τοίχο λόγω των τριών συνεχόμενων ηττών που έχει υποστεί. Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποδέχεται απόψε την Κίμκι και πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει για να μπει σε τροχιά πρόκρισης. Η Κίμκι είναι πρώτη του ομίλου αλλά έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της τα οποία τα έχει πάρει όλα εξ’ ου και το 4-1 ρεκόρ. Μπορεί τελευταία η ρωσική ομάδα να «θαμπώνει» με τις εμφανίσεις της αλλά στο ΣΕΦ η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική απέναντι στην κορυφαία άμυνα της Euroleague. Ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου θα μπει αφοσιωμένος στην άμυνα ώστε να προσπαθήσει να διακόψει τον τρελό ρυθμό που παίρνει η Κίμκι από τους τέσσερις εξαιρετικούς guard της, Ράις, Σβεντ, Ντράγκιτς και Κοπόνεν. Με τη σωστή πίεση η κυκλοφορία της Κίμκι θα αποσυντονιστεί και όλα θα είναι πιο εύκολα στη συνέχεια. Με δεδομένα λοιπόν την ανάγκη νίκης του Ολυμπιακού, την άμυνα που παίζει όταν το χρειάζεται και την δύναμη του ΣΕΦ επιλέξαμε τον Ολυμπιακό να νικήσει πάνω από 4 πόντους γιατί μην ξεχνάμε ότι και οι διαφορές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο ΤΟΡ-16.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων από νωρίς το πρωί, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...