Προγνωστικά Στοιχήματος: “Σφιχτή” η Γιουβέντους, Over στο Χαουγκεσούντ

Οι Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα κοντραριστούν απόψε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (νίκη με 2-1 για Γιουβέντους στο πρώτο ματς), με το μεγάλο ματς να μας προσφέρει ευκαιρία για έξυπνο στοιχηματισμό. Η τετράδα των ποδοσφαιρικών μας προτάσεων ολοκληρώνεται με Νορβηγία και Τουρκία. Από το μπασκετικό κουπόνι θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Basket League.
Με χάντικαπ οι “μπιανκονέρι”
Ξεκινάμε τις προτάσεις από το κουπόνι πάμε στοίχημα με το μεγάλο ματς του “Μπερναμπέου”, όπου πηγαίνουμε με το χάντικαπ +1 γκολ για τη Γιουβέντους σε απόδοση 1.85 (+1 (Ασιατικό Χάντικαπ): Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Γιουβέντους . Αν η Γιουβέντους ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Η “βασίλισσα” καλείται σήμερα να γυρίσει το εις βάρος της 2-1 της Ιταλίας, οπότε… χρειάζεται σίγουρα γκολ. Για το σκοπό αυτό ο Αντσελότι έχει τελικά στη διάθεσή του τον Καρίμ Μπενζεμά, όμως αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Γάλλου (απείχε δύο βδομάδες από την αγωνιστική δράση) και του Τσιτσαρίτο για την κορυφή της επίθεσης. Αντίθετα, μάλλον έχει κατασταλάξει ότι ο Σέρχιο Ράμος θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας. Κανονικά διαθέσιμος είναι και ο Τόνι Κρόος, που είχε αντικατασταθεί λόγω ενοχλήσεων στο σαββατιάτικο ματς με τη Βαλένθια. Στο 8-1-2 το σερί για τους Μαδριλένους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, μέτρησαν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας. Μάλιστα, οι τρεις τελευταίες νίκες συνδυάστηκαν με ανέπαφη εστία.
Η Γιουβέντους έρχεται, λοιπόν, στο “Μπερναμπέου” ως μίνι φαβορί για την πρόκριση, μετά το νικηφόρο 2-1 στην έδρα της. Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Αλέγκρι αιφνιδίασε τη Ρεάλ με το φουλ επιθετικό παιχνίδι της στην αρχή αυτού του αγώνα, καθώς οι περισσότεροι πόνταραν ότι θα παρατασσόταν αμυντικά. Ως εκ τούτου, η αγωνιστική φιλοσοφία στη σημερινή ρεβάνς παραμένει ερωτηματικό, στοιχείο που σίγουρα λειτουργεί υπέρ των Ιταλών. Πάντως, οι «μπιανκονέρι» τα έχουν πάει περίφημα στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση, καθώς πέτυχαν τις νίκες επί των Μάλμε (0-2) και Ντόρτμουντ (0-3) και κράτησαν το μηδέν στο Μονακό. Θεωρούμε, πάντως, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα αφήσει ανεκμετάλλευτη τη δύναμη του “Μπερναμπέου”.
Πολλά γκολ στο Χαουγκεσούντ

Μετακινούμαστε στη Νορβηγία, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Χαουγκεσούντ με τη Βίκινγκ, σε απόδοση 1.90. Σαφώς επηρεασμένη απ’ την ντροπιαστική ήττα και τον αποκλεισμό της στο κύπελλο με 4-1 εκτός έδρας απ’ τη Φίλινγκσντάλεν της τρίτης κατηγορίας, η Χάουγκεσουντ έχασε εύκολα με 3-0 εκτός και απ’ τη Σάρπσμποργκ για το πρωτάθλημα. Με μόλις πέντε γκολ σε επτά αγώνες έχει τη χειρότερη ως τώρα επίθεση του πρωταθλήματος και αυτός είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που βρίσκεται στη 12η θέση. Ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα βγήκε με επιτυχία για τη Βίκινγκ που μετά την ήττα με 4-1 εντός έδρας απ’ τη Ρόζενμποργκ «ξύπνησε» παίρνοντας τις νίκες με 2-1 εκτός έδρας επί της Σάντεφιορντ και 2-1 εντός επί της Μόλντε, ενώ και το ισόπαλο 1-1 εντός με την Οντ Γκρένλαντ δεν θεωρείται άσχημο αποτέλεσμα. Ανέβηκε στην όγδοη θέση και σαφώς κοιτάζει ψηλότερα με το στόχο της να είναι για φέτος η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Προβάδισμα για Μπαερούμ

Μένουμε στη Νορβηγία, προτείνοντας το “2 DNB” της Μπαερούμ στην έδρα της Νεστ Σότρα σε απόδοση 2.50 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεύτερη σερί ήττα για τη Νεστ Σότρα, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Έκανε κάκιστη εμφάνιση κόντρα στη Χοντ και έχασε δίκαια 3-2 εκτός έδρας την Κυριακή, «πληρώνοντας» την αναιμική παρουσία της στα πρώτα 60 λεπτά. Επέτρεψε στον αντίπαλο να προηγηθεί 3-0 και ουσιαστικά κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Μείωσε σε 3-2 μέχρι το 87’, αλλά δεν ήταν ημέρα για θαύμα. Μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες 7 αγωνιστικές, βρίσκεται δίκαια χαμηλά στην κατάταξη. Βρίσκει ρυθμό η Μπαερούμ, που διεύρυνε το αήττητο σερί της. Πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Ρανχάιμ, συνέχισε με τη δύσκολη πρόκριση στην παράταση επί της Έλβερουμ στο Κύπελλο και την Κυριακή επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Λεβάνγκερ. Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές στα πρώτα 60 λεπτά, ήταν καλύτεροι και δίκαια προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφοράς. Μείωσε η Λεβάνγκερ σε 3-2 στο 68’, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο. Αποδοτική επιθετικά η Μπαερούμ, σκόραρε στα 4/5 εκτός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις.
“Άσσος” για Τραμπζονσπόρ

Η τετράδα των ποδοσφαιρικών προτάσεων ολοκληρώνεται με τον “Άσσο” της Τραμπζονσπόρ επί της Μπούρσασπορ σε απόδοση 2.30. Τη σημαντικότερη μάχη της (μέχρι την επόμενη) στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση της τέταρτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, δίνει σήμερα στην έδρα της η Τράμπζονσπορ με αντίπαλο την Μπούρσασπορ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 50 βαθμούς, απέχοντας τέσσερις από την Μπουγιουκσεχίρ, η οποία επικράτησε χθες (12/5) κόντρα στη Σίβασπορ (2-1). Το συγκρότημα του Γιανάλ κατάφερε να συλλέξει επτά βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Με πρωταρχικό στόχο να αποφύγει την ήττα ταξιδεύει στην έδρα της Τράμπζονσπορ η Μπούρσασπορ. Οι «πράσινοι κροκόδειλοι» μετά το πέρας 30 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Τουρκίας ισοβαθμούν στους 50 βαθμούς με τη σημερινή αντίπαλό τους, στην προσπάθεια που κάνουν να κατακτήσουν την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Κερδίζει ο Άρης στο Παλέ

Από το μπάσκετ επιλέγουμε την εντός έδρας νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους προημιτελικούς των πλέι οφ. Ο Άρης έχει το πλεονέκτημα έδρας και ο νικητής κρίνεται στις δύο νίκες. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό όταν αυτός δώσει τους δύο αγώνες με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, μετά το Final-4. Στα δύο φετινά παιχνίδια που αναμετρήθηκαν Άρης και ΑΕΚ δεν «έσπασε» έδρα με τον Άρη νε επικρατεί 86-75 στο Αλεξάνδρειο και την ΑΕΚ να επικρατεί 93-77 στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης είναι πλήρης χωρίς προβλήματα όμως η ΑΕΚ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα εν’όψει πλέι-οφ. Ο Μαλίκ Χέρστον χτύπησε στον ώμο κατά την διάρκεια του τετάρτου δεκαλέπτου με τον ΚΑΟΔ και θα χάσει κάποια παιχνίδια των πλέι-οφ, ίσως και όλα. Επιπλέον υπάρχει πρόβλημα με τον Μενσά Μπονσού ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην Δράμα αλλά πιθανώς να πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε.
Σπουδαίο λοιπόν παιχνίδι απόψε στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Η ΑΕΚ μπορεί να «θαμπώνει» με το ρόστερ που διαθέτει αλλά ο Άρης είναι πιο ομάδα. Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη σχεδόν την κανονική διάρκεια ενώ η ΑΕΚ απλά έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στην έδρα της με άκρως επιθετικό παιχνίδι. Η μεγαλύτερη αντίθεση των δύο ομάδων έχει να κάνει με την άμυνα. Το σύνολο του Άρη έχει μάθει να «ζει» με την άμυνα όμως της ΑΕΚ καμία επαφή με την άμυνα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Στον αγώνα μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ που διεξήχθη πριν 1.5 μήνα η ΑΕΚ νίκησε με τρίποντα και βολές τη στιγμή που ο Άρης έπαιζε πιο στρωτό μπάσκετ και ανέτρεψε δύο φορές διψήφια διαφορά. Στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ θα μετρήσει η συγκέντρωση στην άμυνα και φυσικά η έδρα. Άλλωστε χωρίς τον Χέρστον η ΑΕΚ χάνει ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού της. Αν καταφέρουν οι Πρίφτης και οι παίχτες του να εγκλωβίσουν τον Ίνγκλις τότε η πλάστιγγα γέρνει προς τον γηπεδούχο. Επιλογή λοιπόν η νίκη του Άρη.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...