Προγνωστικά Στοιχήματος: Το παίρνει πάνω του ο Διαμαντίδης

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εντοπίζεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με το Δημήτρη Διαμαντίδη να δίνει την τελευταία του «παράσταση» μπροστά στο κοινό των «πρασίνων». Πρόταση, προκύπτει, παράλληλα και από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και συγκεκριμένα από το πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών προβλέψεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα παραταχθεί η Εθνική Γαλλίαςστο Euro 2016 και φυσικά τα ρόστερ όλων των υπόλοιπων ομάδων.
Παίρνει προσπάθειες ο Διαμαντίδης
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το 4ο παιχνίδι των τελικών της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με την επιλογή μας να είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης να πετύχει πάνω από 8.5 πόντους, ενδεχόμενο το οποίο παίζεται σε απόδοση 1.87. Το ΟΑΚΑ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, όχι μόνο λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αλλά διότι απόψε είναι ο τελευταίος αγώνας του Διαμαντίδη μπροστά στο κοινό που λατρεύτηκε. Όπως είναι γνωστό από την έναρξη της σεζόν, ο Διαμαντίδης έχει δηλώσει ότι στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα σταματήσει το μπάσκετ, επομένως απόψε είναι ο τελευταίος του αγώνας στο ΟΑΚΑ, αφού και σε πέμπτο ματς να πάει το ζεύγος ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του Διαμαντίδη θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Διαμαντίδης θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένος αλλά και πεισμωμένος να βοηθήσει την ομάδα του να «επιβιώσει» στους τελευταίους τελικούς της καριέρας του. Στους τρεις πρώτους αγώνες των τελικών ο Διαμαντίδης είχε 4, 8 και 10 πόντους σε 24.5, 29 και 28 λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα. Στο ΣΕΦ είχε λίγες προσπάθειες, 4 και 6 σουτ, ενώ στο ΟΑΚΑ είχε τρία δίποντα και έξι τρίποντα, όμως ήταν άστοχος στα τρίποντα με 1/6. Λογικά απόψε ο Διαμαντίδης θα παίξει πάνω από 30 λεπτά και θα πάρει προσπάθειες για να «σπρώξει» την ομάδα του στη νίκη. Επιπλέον είναι δεδομένο ότι σε κάθε του εύστοχη προσπάθεια θα αποθεωθεί και αυτό δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν αθλητή, ούτε καν τον πιο αλτρουϊστή. Αναμένουμε μια καλή εμφάνιση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και επιλέγουμε το Over 8.5 πόντοι του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Με τα γκολ στο Ατβίνταμπεργκ
Δεύτερη και τελευταία πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.06 στον αγώνα της Β’ Σουηδίας, Ατβίνταμπεργκ – Βάρναμο. Με σούπερ εμφάνιση η Ατβίνταμπεργκ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 της ΑΦΚ Γιουνάιτεντ, εντός έδρας. Επαναφορά στις επιτυχίες, μετά από τις δύο ήττες που προηγήθηκαν (χωρίς να πετύχει γκολ μάλιστα). Όταν βρίσκεται στην καλή της μέρα μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε, δεν έχει βρει ωστόσο ακόμη σταθερότητα. Φιγουράρει στην έβδομη θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 13 πόντους και με νίκη επί της Βάρναμο θα βρεθεί στην τέταρτη και στο -2 από τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά, η Βάρναμο χωρίς να θέλξει με την απόδοση της κατάφερε να επιστρέψει και αυτή με τη σειρά της στις νίκες, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Συριάνσκα (1-0 εντός έδρας). Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γιόχανσον ο Τζεμπάλι στο 40’ της αναμέτρησης. Μακριά από την έδρα της μετράει απολογισμό 2-1-1 με 7-3 τέρματα. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...