Προσωπικό στην Ελλάδα ψάχνει η Eurodisney – Ολες οι ειδικότητες

bb
Προσωπικό στην Ελλάδα ψάχνει η Eurodisney - Ολες οι ειδικότητες
Σαφέστατα και μία επίσκεψη στο παραμυθένιο πάρκο της Eurodisney αποτελεί εμπειρία ζωής. Και για πολλούς ίσως και ένα μεγάλο όνειρο.

Αυτό που θα συμβεί όμως τις επόμενες ημέρες ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Τι θα συμβεί;

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα έρθουν στην Αθήνα στις αρχές του 2015 για να κάνουν συνεντεύξεις σε ενδιαφερόμενους, ώστε να τους προσφέρουν την ικανοποίηση να εργαστούν εκεί!

Συγκεκριμένα, μέσα στον Ιανουάριο και για δύο ημέρες (23-25 του μήνα) οι άνθρωποι της Eurodisney θα κάνουν μια ενδελεχή παρουσίαση της επιχείρησης στο ελληνικό κοινό, ενώ παράλληλα θα αναζητήσουν και ανθρώπους που θα ήθελαν να εργαστούν στο πάρκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικότητες που αναζητούν είναι συγκεκριμένες, όπως σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Για τα άτομα που διαθέτουν ήδη κάποια εξειδίκευση και προϋπηρεσία παρέχονται θέσεις στους τομείς του Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου, καθώς θα πρέπει να προεπιλεγούν για τις συνεντεύξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα γαλλικά και στα αγγλικά.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και εορτές Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου.

Ας σημειωθεί ότι στην αρχή κάθε συμβολαίου παρέχεται η απαραίτητη εκπαίδευση για όλες τις θέσεις, ενώ θα καλυφθεί και ένας μικρότερος αριθμός με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Ποια προσόντα απαιτούνται

Για να υποβάλει κάποιος Ελληνας υποψηφιότητα για τις θέσεις θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα προσόντα:

Να είναι τουλάχιστον 18 χρονών

Να γνωρίζει σε καλό επίπεδο γαλλικά και αγγλικά

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά είναι επιθυμητή ειδικά σε θέσεις όπως εκείνες των σερβιτόρων και του προσωπικού κουζίνας

Ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής, είναι αναγκαία η γνώση και μια τρίτης ξένης γλώσσας εκτός από τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...