Προτελευταία εργάσιμη κάθε μήνα η καταβολή όλων των συντάξεων εκτός ΟΑΕΕ – ΟΓΑ

Προτελευταία εργάσιμη κάθε μήνα η καταβολή όλων των συντάξεων εκτός ΟΑΕΕ – ΟΓΑ

Την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα θα καταβάλλονται οι συντάξεις των μη μισθωτών του π. ΟΑΕΕ και του π. ΟΓΑ) και την προτελευταία εργάσιμη για όλους τους άλλους συνταξιούχους μισθωτούς και μη μισθωτούς, καθώς και για το Δημόσιο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Η διοίκηση του Φορέα, τονίζει ότι σχετικά με την καταβολή συντάξεων στους συνταξιούχους του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης:

«Σύμφωνα με την αριθμ. Φ.ΕΦΚΑ/51852/1841/7-12-2016 (ΦΕΚ 4026 Β΄) πάγια Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Οικονομικών, η καταβολή των συντάξεων στους συνταξιούχους του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα για τους συνταξιούχους μη μισθωτούς (π. ΟΑΕΕ και π. ΟΓΑ) και την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα για όλους τους άλλους συνταξιούχους μισθωτούς και μη μισθωτούς, καθώς και για το Δημόσιο, όπου με βάση τα ανωτέρω κάθε μήνα θα προσδιορίζεται αντίστοιχα και η ακριβής ημερομηνία και ημέρα».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/335815-Proteleytaia-ergasime-kathe-mena-e-katabole-olon-ton-syntaxeon-ektos-OAEE-OGA ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...