Πρόωρο τέλος στο μουσικό ταξίδι της Ελλάδας στη Eurovision

Πρόωρο τέλος στο μουσικό ταξίδι της Ελλάδας στη Eurovision

Κατηγορία

eri200
Τετάρτη 11/05/2016 – 00:14

argo eurovision

Στο αεροπλάνο της επιστροφής επιβιβάζεται πρόωρα η ελληνική συμμετοχή καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «μαγικό» χαρτάκι που θα την έστελνε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Δυστυχώς επαληθεύτηκαν τα προγνωστικά που ήθελαν τους Argo να συγκεντρώνουν χαμηλή βαθμολογία και να μην προκρίνονται. Είναι η πρώτη φορά από τη θέσπιση των ημιτελικών που η Ελλάδα δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό της Eurovision.

Οι Argo έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ποντιακή λύρα και ο χορός ξεχώρισαν και ήταν τα δυνατά στοιχεία της ελληνικής συμμετοχής, όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να συγκινήσουν το ευρωπαϊκό κοινό.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της συμμετοχής της Κύπρου, με το συγκρότημα Minus One να ροκάρει στη σκηνή του Globe Arena της Στοκχόλμης, να ξεσηκώνει το κοινό και να εξασφαλίζει, όπως αναμενόταν και από τα προγνωστικά, την πρόκριση στον τελικό της Eurovision.

Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου παραμένει η ρωσική συμμετοχή. Το «You Are The Only One» του Σεργκέι Λαζάρεφ έχει μπόλικο «άρωμα» Ελλάδας αφού τη μουσική έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τη χορογραφία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο δεύτερος ημιτελικός και ο τελικός του διαγωνισμού θα μεταδοθούν ζωντανά την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Μαΐου, αντίστοιχα, στις 22:00 από την ΕΡΤ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...