Πόσοι είδαν το Debate των πολιτικών αρχηγών σε κάθε κανάλι

Πόσοι είδαν το Debate των πολιτικών αρχηγών σε κάθε κανάλι

Δεν συγκίνησε τον τηλεοπτικό λαό το συζήτηση των πολιτικών αρχηγών. Ακόμη και στις μετρήσεις της Nielsen η μέση τηλεθέαση στο σύνολο του 3ωρου πολιτικών μονολόγων των πολιτικών αρχηγών στο στούντιο της ΕΡΤ κυμάνθηκε 27,4% όσο δηλαδή και η Eurovision μόνο σε ένα κανάλι! Συνολικά, σύμφωνα με τη Nielsen, το διάλογο είδαν συνεχώς κατά μέσο όρο 2.780.000 ΚΑΙ θεατές ΜΟΝΟ ΓΙΑ την ΕΝΑ Λεπτό Της ώρας, το είδαν 4.996.000 άνθρωποι, κάτι λιγότερο από το 50% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Nielsen για πρώτη φορά στα χρονικά δεν δίνει τη μέση θεαματικότητατου συζήτηση ανά ξεχωριστό τηλεοπτικό σταθμό. Βάσει των δικών μας επεξεργασιών πάνω στα ποσοστά τηλεθέασης, τη μάχη για θεαματικότητα κέρδισε η ΕΡΤ 1 με ποσοστό θεαματικότητας 22,5%. Ακολουθεί το Mega με 14,2% και έπεται ο ΣΚΑΙ με 10%, ο άλφα με 9,5% και το Αστέρι ΜΕ 6,6%. Στις δυο τελευταίες θέσεις των μετρούμενων καναλιών της Nielsen βρίσκεται ο ΑΝΤ1 με 4,7% και το Μακεδονία TV ΜΕ 1,2%.

Στη λίστα δεν είχαμε τις μετρήσεις για το “Ε ΤV».

Στη φωτογραφία φαίνεται η ημερήσια μέση τηλεθέαση των καναλιών, γράφει το mediatvnews.gr σύμφωνα με τη Nielsen, όπου αποτυπώνεται η σαφής μεγάλη άνοδος της ΕΡΤ 1 συζήτησης εξαιτίας του. Η εταιρεία μετρήσεων με δελτίο τύπου τη ανακοίνωσε τα ποσοστά μόνο ανά κατηγορία κοινού καθώς και τα γενικά χαρακτηριστικά τηλεθέασης του χθεσινού συζήτηση.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...