Πώς εξηγεί η Κύπρια καλλονή την «γκάφα» της με το φορέα του AIDS

Πώς εξηγεί η Κύπρια καλλονή την «γκάφα» της με το φορέα του AIDS
Ευθεία απάντηση σε όσους έχουν AIDS και έμμεση στους επικριτές της
Απάντηση σε όσους έσπευσαν να την… στείλουν στην πυρά για το λάθος στην εκπομπή «Feel Fantastic», που προβάλλεται από το Mega Κύπρου, έδωσε, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η διαγωνισζόμενη στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κύπρος, Νάταλι Ρίαρ.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή καλλονή, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα έλεγε σε κάποιο γνωστό της, αν μάθαινε ότι είναι φορέας του AIDS, απάντησε ότι θα ενθουσιαζόταν και θα του έλεγε «μπράβο» και «συγχαρητήρια»!

Επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει μια απάντηση στα κακεντρεχή σχόλια που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, η ίδια έγραψε στο Facebook: «Προκειμένου να ξεκαθαρίσω την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την απάντησή μου στην ερώτηση που τέθηκε στο live 5/10/2014, έχω να διευκρινίσω τα εξής: η αρχική μου απάντηση ήταν λανθασμένη, διότι δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης “φορέας του AIDS” και αναφερόμουν σε άτομα που βοηθούν συνάνθρωπους μας που πάσχουν από AIDS. Αφότου μου εξήγησαν την ερμηνεία της φράσης, η απάντησή μου ήταν ότι θα υποστήριζα αυτό το άτομο και θα το ενθάρρυνα να αγωνιστεί για την κάθε μέρα. Ο λόγος για τον οποίο κάνω αυτή τη δήλωση, είναι για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου απέναντι στα άτομα που πάσχουν από AIDS και όχι για να απαντήσω σε όσους σχολίασαν τη λανθασμένη μου δήλωση και αγνόησαν την πραγματική μου απάντηση».

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...