Πώς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους με πέντε πανεύκολα βήματα!

Πώς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους με πέντε πανεύκολα βήματα!
Από όλα τα “προβληματάκια” που μπορεί να αντιμετωπίζεις – κοκκινίλες, μαύρα στίγματα, ξηροδερμία – οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ίσως είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά. Είτε κοιμηθείς λιγότερες ώρες, είτε πιεις πολλά κοκτέιλ, είτε έχεις άγχος με τη δουλειά οι μαύροι κύκλοι που μπορεί ήδη να έχεις αμέσως θα γίνουν ακόμα πιο έντονοι. Μην ανησυχείς! Με λίγη εξάσκηση θα μάθεις πως να τους καλύπτεις στο λεπτό..

Πρώτο βήμα: Βρες τη σωστή απόχρωση

Το πρώτο βήμα για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους είναι να αγοράσεις το σωστό για σένα κονσίλερ. Πάρε μία απόχρωση πιο ανοιχτή από την απόχρωση του δέρματός σου καθώς με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις πιο φωτεινή την περιοχή. Άπλωσε το κονσίλερ σου μετά τη βάση καθώς έτσι θα δώσεις ένα πιο φυσικό τελείωμα στην επιδερμίδα σου.

Δεύτερο βήμα: Βάλ’το με ένα μικρό πινελάκι

Χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινελάκι άπλωσε το κονσίλερ στις προβληματικές περιοχές ξεκινώντας από τη γέφυρα της μύτης σου. Υπάρχει μία μπλε φλέβα στην εσωτερική γωνία του ματιού σου που θέλεις να καλύψεις. Έπειτα άπλωσε το κονσίλερ και σε όλο το υπόλοιπο μάτι. 

Τρίτο βήμα: Mέτρα τις ποσότητες

Πριν αρχίσεις το άπλωμα σιγουρέψου ότι έχεις βάλει κουκίδες κονσίλερ στην ίδια ποσότητα κάτω από το κάθε μάτι έτσι ώστε να μη γίνει το ένα πιο φωτεινό από το άλλο.

Τέταρτο βήμα: Πίεσέ το στην επιδερμίδα σου

Το καλύτερο εργαλείο για να απλώσεις καλά το κονσίλερ είναι το δάχτυλό σου (και μάλιστα αυτό στο οποίο φοριέται το δαχτυλίδι του γάμου) καθώς έχει πιο απαλό άγγιγμα. Πίεσε απαλά το κονσίλερ καθώς το απλώνεις μέχρι να απλωθεί τελείως.

Πέμπτο βήμα: Σταθεροποίηση

Για να στεθεροποιήσεις το αποτέλεσμα βάλε μία στρώση πούδρας από πάνω και είσαι έτοιμη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...