Π. Τρικαλιώτη: Είχε 0,01% πιθανότητες να μείνει έγκυος και έγινε μητέρα!

Π. Τρικαλιώτη: Είχε 0,01% πιθανότητες να μείνει έγκυος και έγινε μητέρα!
Ενώ οι γιατροί της απέκλεισαν το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα η  Πέγκυ Τρικαλιώτη πριν από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο την κόρη της. 
Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι οι γιατροί της είχαν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της μητρότητας δίνοντας της 0,01% πιθανότητες.

«Στην αρχή πανικοβλήθηκα, μετά απογοητεύτηκα, μετά βρήκα έναν υπέροχο γιατρό και στο τέλος πίστεψα τόσο πολύ ότι θα συμβεί. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα. Ήταν σαν να βρισκόταν πάνω από το κεφάλι μου και να μου έλεγε να μην ανησυχώ και ότι θα έρθει. Κάποια στιγμή είχα ένα χαρτί στα χέρια μου που έγραφε ότι είχα 0,01% πιθανότητες!».

Με αφορμή την ηρωίδα που υποδύεται στον μονόλογο «Προσγείωση», η οποία βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα διακόψει την εγκυμοσύνη της, δήλωσε: «Επειδή εγώ δυσκολεύτηκα να έχω παιδί, δεν μπορώ να διανοηθώ μια γυναίκα να μην θέλει το παιδί της, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Η ηθοποιός μιλώντας σε κάμερα εκπομπής μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και για το πως ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. 
«Εμεινα ακίνητη, φοβήθηκα ότι αν κουνηθώ θα συμβεί κάτι κακό και είπα ότι θα μείνω εννέα μείνεις ακίνητη! Δεν την απόλαυσα πολύ την εγκυμοσύνη γιατί φοβόμουν πάρα πολύ και είχα άγχος. Μετά τον έκτο μήνα άρχισα να το χαίρομαι. Οταν γέννησα, δούλεψα μετά από τρεις μήνες, και θήλαζα κανονικά μέχρι τους 8 μήνες της μικρής».

Μίλησε ακόμα και για τον σύντροφό της, Θανάση Δόση, και τη στήριξη που της παρείχε: «Είναι υπέροχος άνθρωπος. Νομίζω ότι χωρίς τον Θανάση δεν θα γινόταν όλο αυτό. Ήταν βράχος. Η λέξη βράχος είναι λίγη. Του μετέφερα όλο τον πανικό και δεν φοβήθηκε ούτε μια στιγμή και μου έλεγε ότι όλα θα γίνουν. Να τον έχει πάντα καλά ο Θεός».Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...