ΣΥΡΙΖΑ: Επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής για να επιτεθούν στον Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής για να επιτεθούν στον Τσίπρα

«Το να αποκαλεί “ρουσφέτι” της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών»

«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και  η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη.

«Το να αποκαλεί «ρουσφέτι» της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής» τονίζει το κυβερνών κόμμα.

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ρουσφέτι» τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές Βόλου και έκανε λόγο για δεσμούς της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα με την τρομοκρατία.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη», έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ.

Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος. Το «ρουσφέτι» έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/339090-SYRIZA-Epanapheroyn-kathe-athlia-theoria-synomosias-akrodexias-kopes-gia-na-epitethoyn-ston-Tsipra ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...