ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η προεκλογική δραστηριότητα στη Ναύπακτο.(βίντεο & φωτο)


Χθες  Παρασκευή 9 Ιανουαρίου ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική δραστηριότητα της ΟΜ Ναυπακτίας του ΣΥΡΙΖΑ, με ανοικτή συνέλευση για τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ,σε γνωστό ξενοδοχείο της Ναυπάκτου.

Στη συνέλευση αυτή παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό Γ.Βαρεμένος,Μ.Τριανταφύλλου,Παυσ.Παπαγεωργίου και ο Ναυπάκτιος Δ.Δούρος οι οποίοι μάλιστα απηύθυναν και χαιρετισμό.

Η Μ.Τριανταφύλλου παίρνοντας πρώτη το λόγο,ανέφερε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ανατροπή.Οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης,ο Γ.Βαρεμένος είπε ότι βρισκόμαστε  μπροστά σε μια ιστορική αναμέτρηση και επικράτηση για πρώτη φορά μετεπολεμικά που η αριστερά θα αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες.3 χρόνια είπε,η συγκυβέρνηση προσπαθεί να κατατρομοκρατήσει τον Ελληνικό λαό.Η χώρα πλέον κείτεται σε ερείπια.Για όσους από τους βουλευτές μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα είπε ότι έχει χαθεί κάθε αξιοπιστία στην πολιτική ζωή.Έχουμε το καθήκον να ξαναστήσουμε την πολιτική στα πόδια της.

Ο Παυσ.Παπαγεωργίου μίλησε για το λόγο που φθάσαμε μέχρι εδώ.Το κατεστημένο είπε δεκαετίες τώρα άδειαζε τα κρατικά ταμεία.Θα πρέπει συμπλήρωσε να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές προκειμένου τα αγαθά της εργασίας να επιστρέφουν και πάλι στους πολίτες με δίκαιη κατανομή και με φροντίδα στον άνθρωπο και τον πολίτη.

Ο Δ.Δούρος τέλος,είπε ότι ολόκληρη η δημοκρατική Ευρώπη ακουμπά στην Ελλάδα ανιλαμβανόμενη ότι δεν κινδυνεύει από μια κυβέρνηση αριστεράς αλλά από τις πολιτικές της κ. Μέρκελ.Γνωρίζουμε είπε πόσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος (εννοώντας το δίπολο Σαμαρά-Βενιζέλου) αλλά και το γερασμένο πλέον σύστημα εξουσίας που έχει μετατρέψει τη χώρα σε πεδίο ασυδοσίας.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες,όπως μεγάλες και οι ευθύνες.Είναι στο χέρι μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά,να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εξαπατήσει,κάνοντας ταυτόχρονα άνοιγμα και προσκλητήριο σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να συστρατευτούν με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

DSC04275 DSC04276 DSC04280 DSC04289 DSC04290 DSC04294 DSC04295 DSC04299

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...