ΣΥΡΙΖΑ για περούκες: Κακόγουστες μεταμφιέσεις -Τις αποδοκιμάζουν ή όχι τα κανάλια;

syriza-peroukes-708Θέση για το περιστατικό στη Νέα Υόρκη και τη μεταμφίεση δύο δημοσιογράφων παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τα Μέσα για τα οποία εργάζονται οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές, να πάρουν θέση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου: «Το χθεσινό περιστατικό στη Νέα Υόρκη, όπου δύο δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και χρέωναν τα ποτά τους στην ελληνική αποστολή, δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά και όσους τους ανέθεσαν τη συγκεκριμένη «αποστολή».

Στο σημείο αυτό, υπογραμμίζουν πως «τα Μέσα για τα οποία εργάζονται οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές οφείλουν να πάρουν θέση. Αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές;».

Τέλος, σημειώνουν πως «οι πολιτικές σκοπιμότητες και ο πόλεμος ενάντια στην επικράτηση της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δύσκολα κρύβεται πίσω από περούκες και κακόγουστες μεταμφιέσεις».

 

The post ΣΥΡΙΖΑ για περούκες: Κακόγουστες μεταμφιέσεις -Τις αποδοκιμάζουν ή όχι τα κανάλια; appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...