Σάλος με τον επιδειξία που αυνανιζόταν σε δημόσιο χώρο στην Ηλιούπολη!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ηλιούπολης, ένας άνδρας ο οποίος επί πέντε ολόκληρα χρόνια αυνανιζόταν συστηματικά στο ίδιο σημείο του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας της περιοχής.

Ο 46χρονος επιδειξίας είχε εμμονή με τις γυναίκες ενοίκους συγκεκριμένου σπιτιού για αυτό πήγαινε απέναντι από την κατοικία τους και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, ενώ στη συνέχεια αυνανιζόταν και τις έβριζε χυδαία.

Ωστόσο, το πρωί της 23ης Αυγούστου έμελε να μπει τέλος στην αρρωστημένη δράση του. Ο Γ.Μ., ως συνήθως πήγε στον ισόγειο ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, όπου αυτοϊκανοποιούταν κοιτώντας το παράθυρο ισογείων διαμερισμάτων γυναικών.

Όταν έγινε αντιληπτός, ένοικοι άρχισαν να τον κυνηγούν, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, όμως σχετικά σύντομα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης εντόπισαν τα στοιχεία κατόχου του αυτοκινήτου και τον αναζήτησαν στον τόπο κατοικίας του.

Έπειτα από έντονες αναζητήσεις βρήκαν τον κατηγορούμενο, στον χώρο εργασίας του, στη Λ. Μιχαλακοπούλου στους Αμπελοκήπους. Ο 46χρονος συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που στάλθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Από τις καταθέσεις των παθόντων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς τα τελευταία πέντε χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα πήγαινε στο ίδιο σημείο διαπράττοντας κατ’ εξακολούθηση με τον ίδιο τρόπο ακόλαστες πράξεις.

Ο ηδονοβλεψίας με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...