Σάλος στο Μπάκινγκχαμ: Ο πρίγκιπας Κάρολος φιλιέται δημόσια με άλλον άνδρα (φωτογραφίες)

Τετάρτη 25/05/2016 – 17:25Charles.mainfrontΝέο σκάνδαλο «χτυπά» τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ! Πρωταγωνιστής εμφανίζεται ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος σε αποκλειστικές φωτογραφίες που ισχυρίζεται ότι έχει η ταμπλόιντ «The Globe», φιλιέται στα χείλη με έναν νεαρό άνδρα σε δημόσιο χώρο!
Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, η φωτογραφία τεκμαίρει την «διπλή» ζωή του βρετανού πρίγκιπα.  
«Να πώς ξεφτιλίζει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ», και «Έξαλλη η Καμίλα απαιτεί διαζύγιο» είναι οι δύο «ηχηρές» λεζάντες της εφημερίδας!
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η φωτογραφία αυτή – που διέρρευσε από «πηγή της μοναρχίας»- εξανεμίζει οποιαδήποτε ελπίδα για τον Κάρολο να διαδεχθεί μία ημέρα την μητέρα του, Ελισάβετ ΙΙ, στον θρόνο.
karolos
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως όλοι στο παλάτι γνωρίζουν τις ερωτικές προτιμήσεις του διαδόχου του θρόνου. Γι’ αυτό και η μητέρα του δεν δείχνει διατεθειμένη να του παραχωρήσει τον θρόνο και εκφράζει την προτίμησή της στον εγγονό της, Δούκα του Κέμπριτζ, Ουίλιαμ.
Το παλάτι δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα και δεν έχει επιβεβαιώσει αν οι φωτογραφίες είναι πραγματικές ή προϊόν φωτομοντάζ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως όταν το Μπάκινγκχαμ δεν προβαίνει σε σχόλιο, ως συνήθως πρόκειται για μη αξιόπιστα δημοσιεύματα.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το σκανδαλοθηρικό έντυπο The Globe «χτυπά» με πρωτοσέλιδο που χαρακτηρίζει ευθέως ως ομοφυλόφιλο τον πρίγκιπα Κάρολο.
Η ίδια εφημερίδα το 2010, είχε κυκλοφορήσει με τον πηχυαίο τίτλο «Ο Πρίγκιπας Κάρολος Είναι Γκέι»…
globe2
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ίδια η σύντροφος του Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ, έκανε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις…
«Η Καμίλα εκθέτει τη διπλή ζωή του Κάρολου» ήταν ο υπέρτιτλος του τίτλου της εφημερίδας που προκαλούσε γράφοντας ότι παντρεύτηκε την Νταϊάνα για κάλυψη!
Ο πρίγκιπας και πατέρας δύο παιδιών, του Ουίλιαμ και του Χάρι, φαίνεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας υπηρέτης του Μπάκινγχαμ!
Το 2003 ένας μπάτλερ του Μπάκινγχαμ υποστήριξε ότι είδε τον Κάρολο να συμμετέχει σε ένα… «άσεμνο επεισόδιο».
Τι από όλα αυτά αληθεύει και τι όχι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...