Σήμερα Σάββατο η 11η γιορτή Μποχωρίτικης πίτας στο Ευηνοχώρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Η μεγάλη εκδήλωση που όλοι περιμένουμε για το Ευηνοχώρι έχει ορισθεί για το Σάββατο 18 Αυγούστου στη πλατεία ¨Κώστας Νιαβής¨ στις 21:00 το βράδυ.
Είναι η 11η Γιορτή Μποχωρίτικης Πίτας που διοργανώνει με ιδιαίτερη επιτυχία κάθε καλοκαίρι ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου.
   Είναι το καλοκαιρινό Μποχωρίτικο Αντάμωμα όπου βρίσκουν την ευκαιρία όλοι οι συγχωριανοί μας αλλά και οι φίλοι του χωριού μας να ανταμώσουν σε μια γιορτή παραδοσιακών γεύσεων και γλεντιού στη πλατεία Ευηνοχωρίου.
   Η 11η Γιορτή Μποχωρίτικης Πίτας με το Μποχωρίτικο Αντάμωμα έχουν γίνει πλέον θεσμός για το Ευηνοχώρι και οι φίλοι μας έρχονται και από τα πιο μακρινά μέρη ώστε να δοκιμάσουν τις πεντανόστιμες Μποχωρίτικες πίτες που μας χορηγούν οι νοικοκυρές του Ευηνοχωρίου και που τις διανέμει δωρεάν ο Σύλλογος, αλλά και να χορέψουν με την λαϊκοδημοτική ορχήστρα που θα είναι κοντά μας.
   Χιλιάδες κομμάτια κάθε λογής πίτας θα μοιραστούν και φέτος στους παρευρισκομένους ενώ η ορχήστρα με την Βασιλική Σπυρέλη, τον Ανδρέα Σελιμά και τον Ανδρέα Κουκουράβα στο τραγούδι και με τον συγχωριανό μας Πάνο Ζουμά στο μπουζούκι και τον Σωτήρη Γαλανό στο κλαρίνο θα μας κρατήσουν συντροφιά σ’ αυτή την υπέροχη βραδιά…
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους
   Σας περιμένουμε στην 11η Γιορτή Μποχωρίτικης Πίτας το Σάββατο 18 Αυγούστου το βράδυ στο Ευηνοχώρι, στην πλατεία ¨Κώστας Νιαβής¨
ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ : Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨
 
 
 
 
 
 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...