Σκύλος τα έβαλε με αρκούδα για να σώσει το αφεντικό του

Σκύλος τα έβαλε με αρκούδα για να σώσει το αφεντικό του

σκύλος που τα έβαλε με αρκούδα και θυσιάστηκε για να σώσει το αφεντικό του

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στίβεν Παρίζι ξεκίνησε την πεζοπορία του στο ειδυλλιακό τοπίο της τεχνητής λίμνης Monksville Reservoir, στο Νιού Τζέρσεϊ, συντροφιά με τον πιστό του σκύλο Πιτ και τρία ακόμα κουτάβια. Ο άτυχος Στίβεν βρέθηκε άθελά του κοντά σε μια μαύρη αρκούδα η οποία φανερά ενοχλημένη με τους εισβολείς τους επιτέθηκε.

Ο άνδρας μαζί με τα τρία κουτάβια ξεκίνησε να τρέχει χωρίς να πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να σωθεί. Το 14χρονο πιστό σκυλί του όμως βρέθηκε απέναντι στην μαύρη αρκούδα, δίνοντας στο αφεντικό του τον απαραίτητο χρόνο για να διαφύγει. Μόλις ο Στίβεν κατάφερε να ασφαλίσει τα τρία κουτάβια επέστρεψε και βρήκε τον σκύλο βαριά τραυματισμένο.
 

Με την βοήθειά της σύζυγού του ο Στίβεν μετέφερα τον Πιτ σε νοσοκομείο ζώων, αλλά παρά την άμεση βοήθεια, ο κτηνίατρος τους ενημέρωσε για τ άσχημα νέα. Ο Πιτ, είχε τραυματιστεί βαριά στην σπονδυλική στήλη και ακόμα και αν επιβίωνε δεν θα μπορούσε να σταθεί ποτέ ξανά στα πόδια του. Την ίδια ημέρα οι ιδιοκτήτες του πήραν την δύσκολη απόφαση

«Αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να φύγει σήμερα το απόγευμα» έγραψαν στον λογαριασμό τους σε κοινωνικό δίκτυο.   

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/321997-Skylos-ta-ebale-me-arkoyda-gia-na-sosei-to-aphentiko-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...