Σοκάρει η διάσημη ηθοποιός: «Ο πρώην μου ήθελε να μου επιτεθεί με οξύ στο πρόσωπο»

main

Αίσθηση προκαλούν οι νέοι ισχυρισμοί της σταρ για την βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της στις μεταξύ τους διαμάχες.

Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Ίγκορ Ταραμπάσοφ χώρισαν ενώ έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο, τον περασμένο Ιούλιο.

Το βίντεο με τους δυο να «παλεύουν» στην παραλία έκανε τον γύρο του κόσμου και ήταν πλέον θέμα χρόνου να διαλύσουν τον αρραβώνα τους.

Σε συνέντευξή της στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Channel One, η Αμερικανίδα σταρ υποστήριξε ότι οι καυγάδες τους ξέφευγαν τόσο πολύ εκτός ελέγχου, που ο Ίγκορ έχανε τον εαυτό του και υπήρχαν στιγμές που εκείνη πίστευε ότι θα της έριχνε οξύ για να της καταστρέψει το πρόσωπο.

 

1

 

«Πήγα στο κρεβάτι να κοιμηθώ και εισέβαλε στο σπίτι μου. Προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Φοβήθηκα ότι θα μου έριξε οξύ στο πρόσωπο. Βγήκα στο μπαλκόνι και φώναξα με όλη μου τη δύναμη ‘Θέλει να με σκοτώσει, φωνάξτε την αστυνομία’», δήλωσε η 30χρονη ηθοποιός στην συνέντευξή της, αναφερόμενη στο πιο πρόσφατο περιστατικό βίαιου καυγά μεταξύ τους.

Ρώσος στην καταγωγή, ο Ίγκορ εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση, κατακεραυνώνοντας την πρώην αγαπημένη του επειδή σπιλώνει το όνομά του και μάλιστα το κάνει στα μίντια της πατρίδας του.

 

2

 

«Ο δεσμός μου με την Λίντσεϊ τελείωσε τον Ιούλιο του 2016. Στις εβδομάδες που ακολούθησαν, υπήρξαν άπειρες προσπάθειες να κηλιδώσει το όνομά μου περιγράφοντας με ανακρίβειες τον χαρακτήρα της σχέσης μας, δημοσιεύοντας διαστρεβλωμένα γεγονότα και κάνοντας ψευδείς κατηγορίες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο 23χρονο Ρώσος μεγιστάνας, διαψεύδοντας ότι έχει ασκήσει σωματική βία στην Λίντσεϊ Λόχαν.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...