Σοκ: Δίδυμες αδελφές δέχθηκαν άγρια επίθεση από το σκύλο τους (Φωτογραφίες)

Σοκ: Δίδυμες αδελφές δέχθηκαν άγρια επίθεση από το σκύλο τους (Φωτογραφίες)

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 11/05/2016 – 22:37

Σοκ: Δίδυμες αδελφές δέχθηκαν άγρια επίθεση από το σκύλο τους (Φωτογραφίες)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρίτσμοντ του Καναδά.

Δίδυμες αδερφές έζησαν το δικό τους εφιάλτη στα δόντια και τα νύχια του ίδιου του σκύλου τους.

Η Κάτι και η Τσέσι Μάθερ έκαναν την συνηθισμένη βόλτα τους, συνοδεύοντας τον μικρό τρίχρονο γιο της Κάτι στα παιχνίδια του, μαζί με το ροτβάϊλερ που είχαν στην κατοχή τους. 

Ξαφνικά και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο το ροτβάϊλερ όρμηξε εναντίον του μικρού παιδιού με άγριες διαθέσεις. Η μητέρα του μικρού Τζέιντεν, η Κάτι, σε μια προσπάθεια να σώσει το παιδί της από τα δόντια του σκύλου, προσπάθησε να απομακρύνει το άγριο ζώο από τον γιό της.

Το ροτβάιλερ τότε άλλαξε στόχο και επιτέθηκε στην Κάτι, η οποία πάλεψε επί αρκετή ώρα μαζί του. Η μάχη ήταν εξαιρετικά βίαιη με το σκυλί να καταφέρει στην Κάτι τουλάχιστον 100 δαγκωματιές, από τις οποίες η άτυχη μητέρα βγήκε τραυματισμένη πολύ σοβαρά, έχοντας μεταξύ άλλων σπασμένο χέρι αλλά και έναν κομμένο δικέφαλο.

Η Τζέσι στην προσπάθειά της να αποσπάσει την αδελφή της από τις επιθέσεις του σκυλιού δέχθηκε και αυτή σοβαρά χτυπήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και αυτή σε αρκετά σημεία. Το μόνο ευτύχημα είναι ότι ο 3χρονος γιος της Κάτι κατάφερε να γλιτώσει χωρίς κανέναν τραυματισμό. 

Νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής από τις 30 Δεκεμβρίου, και δηλώνουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν θέλουν να κρατήσουν το ροτβάιλερ, ονόματι Γιόγκι, δεν θα ήθελαν επίσης ούτε την ευθανασία του. Η περιπέτειά τους έχει περαιτέρω ίντριγκα, καθώς μία σελίδα που φτιάχτηκε στο Internet για την χρηματοδότησή τους λόγω της περιπέτειάς τους, αναγκάστηκε να «κατέβει» λόγω των διαμαρτυριών που συγκέντρωσε από δεκάδες γνωστούς των δύο γυναικών.


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...