Σοκ: Μάγος κατακρεούργησε τα γεννητικά όργανα 2χρονου κοριτσιού

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει κοριτσάκι μόλις 2 ετών που δέχτηκε επίθεση από Σομαλό “σαμάνο”, που αναφέρεται ως “γιατρός των μαγισσών”, ο οποίος κατακρεούργησε τα γεννητικά όργανα του άτυχου παιδιού.

Πολλοί αφρικανικοί λαοί συνηθίζουν να ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των κοριτσιών, προκειμένου να μην «προκαλούν τους άνδρες», όπως υποστηρίζεται από τους φανατικούς.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο διαφέρει και η Αστυνομίας της Ιρλανδίας εξετάζει το ενδεχόμενο το κορίτσι να μην μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στον Σομαλό «σαμάνο», ο οποίος δεν είναι γιατρός, ούτε καν ειδικός, αλλά «εξολοθρευτής μαγισσών».

Ο 30χρονος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε κατηγορία εναντίον του. Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο, η υπόθεση έχει πάρει διαφορετικά τροπή και στην Ιρλανδία φοβούνται ότι υπάρχει οργανωμένο δίκτυο φανατικών, οι οποίοι επιβάλουν τις θρησκευτικές τους απόψεις με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο.

Ένα σενάριο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τον ακρωτηριασμό να επέβαλε η γυναίκα που μετέφερε το κορίτσι, η οποία είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν είναι η μητέρα της. «Γυναίκες από τη Σομαλία εμφανίζονται σε οικογένειες μουσουλμάνων και αυτοπροτείνονται να κάνουν την περιτομή στα κορίτσια τους», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, η οποία συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, έως ότου αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτής της σκοτεινής ιστορίας.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...