Σοκ: Προπονητής βίασε 13χρονο και τον σκότωσε μαζί με τη μητέρα του

Σοκ: Προπονητής βίασε 13χρονο και τον σκότωσε μαζί με τη μητέρα του

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 16/05/2016 – 22:11

Σοκ: Προπονητής βίασε 13χρονο και τον σκότωσε μαζί με τη μητέρα του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της ελβετικής πόλης Ρούπερσβιλ, έπειτα από τη σύλληψη 33χρονου προπονητή ποδοσφαίρου για τέσσερις φόνους και βιασμό ανηλίκου.

Ο 33χρονος Τόμας κατηγορείται για τη δολοφονία της Κάρλα Σάουερ, των δύο έφηβων γιων της, ηλικίας 13 και 19 και την κοπέλα του 21χρονου γιου της. Ο 33χρονος προπονητής ομολόγησε μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο Τόμας κατάφερε να ξεγελάσει τη 48χρονη και να μπει σπίτι της. Αφού τη φίμωσε, κατάφερε να την αναγκάσει να βγάλει 11.000 δολάρια από τραπεζικούς λογαριασμούς. Αφού επέστρεψαν στο σπίτι, την έδεσε, βίασε τον νεότερο γιο της, έσφαξε τα 4 θύματά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Η εισαγγελέας Μπάρμπαρα Λοπάχερ είπε ότι ο ύποπτος δεν ήταν παντρεμένος, δεν είχε καταδίκες ή κάποια σύνδεση με τα θύματα. Βάσει της ομολογίας του, οι αρχές εκτιμούν ότι ενήργησε μόνος του. Εκτιμούν ότι ενήργησε από οικονομικά και σεξουαλικά κίνητρα για τη δολοφονία της 48χρονης Σάουερ των δυο γιων της και την κοπέλα του 19χρονου. Οι αρχές τελικά τον συνέδεσαν με το αποτρόπαιο έγκλημά του από το DNA του.

«Κανείς δεν φανταζόταν ότι ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα αξιοπρεπής», είπε ο Ρόναλντ Βένγκερ, εκπρόσωπος της ομάδας FC Sarmenstorf όπου εργαζόταν ο 33χρονος.

Ο δήμαρχος του Ρούπερσβιλ, Ρούντολφ Χέντιγκερ, δήλωσε πως αισθάνεται ντροπή και απογοήτευση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...