Σοκ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ (Εικόνες)

Σοκ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ (Εικόνες)

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 01/05/2016 – 21:51

Σοκ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ (Εικόνες)

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ                                     

Συνεχίζονται οι κτηνωδίες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και στο Ιράκ, παρ’ ότι οι δυτικές δυνάμεις έχουν επιφέρει καίριο πλήγμα στην οργάνωση της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Νέο σοκ έχει προκαλέσει ο αποκεφαλισμός τεσσάρων εφήβων, με την κατηγορία ότι λειτουργούσαν ως κατάσκοποι για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τους τέσσερις έφηβους σε χαλάσματα κτιρίου στην πόλη Ράκα της Συρίας και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που προκαλούν σοκ.

Το συμβάν επιβεβαίωσε το βρετανικό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προχωρώντας σε διεθνή καταγγελία. Όπως υποστήριξαν οι επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, οι τέσσερις νεαροί μετέδιδαν πληροφορίες εκτός χώρας, φανερώνοντας στρατηγικά σημεία στα οποία κρύβονταν οι στρατιωτικές δυνάμεις και ο οπλισμός.

Η Ράκα καταλήφθηκε το 2014 από τους τζιχαντιστές και θεωρείται η «πρωτεύουσα» της οργάνωσης. Οι πολίτες μέσα στην πόλη βρίσκονται υπό το καθεστώς των νόμων της Σαρίας και πληρώνουν με τη ζωή τους κάθε «παράπτωμα», όπως το εννοεί η τρομοκρατική αυτή ομάδα, που έχει σπείρει τον πανικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, σήμερα αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Νταμπίκ, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο τζιχαντιστές.

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...