Σοκ και ανατριχίλα: Ομοφυλόφιλος πα-τέρας κατηγορείται ότι εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του για να βρει σύντροφο

Σοκ και ανατριχίλα: Ομοφυλόφιλος πα-τέρας κατηγορείται ότι εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του για να βρει σύντροφο

Τι αποκάλυψε το κινητό του

Μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύματα δύο ανήλικα παιδιά και δράστη τον ίδιο τους τον πατέρα ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία ενός άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου ότι ένας πατέρας “διαφημίζει” μέσω σελίδας γνωριμιών στο ιντερνέτ ότι εκδίδει τα ίδια του παιδιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο καταγγέλλων ανάφερε στους αστυνομικούς πως εντόπισε τον πατέρα σε chat αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και σε συνομιλία που είχαν του ανέφερε πως είναι πρόθυμος στο ραντεβού να συμμετέχουν και τα παιδιά του.

Ο καταγγέλλων σοκαρίστηκε από τις αποκαλύψεις του πατέρα και ενημέρωσε την αστυνομία που έκανε αμέσως έρευνα στο σπίτι του όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα δύο παιδιά βρίσκονται αυτή τη στιγμή μαζί με τους ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ όπου προσπαθούν να μάθουν εάν ο πατέρας τους τα εξέδιδε στους ερωτικούς του συντρόφους ενώ αναμένεται να εξεταστούν και από ιατροδικαστή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/315552-Sok-kai-anatrichila-Omophylophilos-pa-teras-kategoreitai-oti-exedide-ta-anelika-paidia-toy-gia-na-brei-syntropho ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...