Σοκ και φρίκη: Δάσκαλος έδωσε σε χελώνα να φάει κουτάβι μπροστά στους μαθητές του

Σοκ και φρίκη: Δάσκαλος έδωσε σε χελώνα να φάει κουτάβι μπροστά στους μαθητές του

δάσκαλο που έδωσε σε χελώνα να φάει κουτάβι μπροστά στους μαθητές του

Ένας δάσκαλος οδηγείται στη δικαιοσύνη καθώς έδωσε σε μία χελώνα να φάει ένα άρρωστο κουτάβι, μπροστά στους μαθητές του.

Ο Robert Crosland, διδάσκει σε σχολείο στο Preston των ΗΠΑ και κατηγορείται για κακοποίηση ζώων.

Μετά το περιστατικό η χελώνα υποβλήθηκε σε ευθανασία. Ο δάσκαλος αντιμετωπίζει ποινή μέχρι και έξι μηνών φυλάκισης και πρόστιμο πέντε χιλιάδων δολαρίων, αν καταδικαστεί.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και κατά του δασκάλου αλλά και υπέρ του. Έχουν γίνει διαδικτυακές καμπάνιες που ζητούν την άμεση απόλυση του, έχοντας συγκεντρώσει μάλιστα 190.000 υπογραφές.

Από την άλλη πλευρά, έχει δημιουργηθεί η διαδικτυακή καμπάνια “We Support Crosland” που παρακινεί τους ανθρώπους να δείξουν την υποστήριξή τους σε έναν άνθρωπο που δίδαξε σε εκατοντάδες παιδιά φυσική και πραγματικά αγαπά τη δουλειά του. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει μόλις 3700 υπογραφές από συναδέλφους, πρώην μαθητές και κατοίκους.

Οι αρχές αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε μετά τη λήξη της σχολικής δραστηριότητας, στο προαύλιο του σχολείου, ενώ παρόντες ήταν λίγοι μαθητές.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/333676-Sok-kai-phrike-Daskalos-edose-se-chelona-na-phaei-koytabi-mprosta-stoys-mathetes-toy ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...