Σοκ στην Κίνα: Ποταμός άρχισε να ρέει… αίμα

bb

Σοκ στην Κίνα: Ποταμός άρχισε να ρέει… αίμα

Σκηνή βγαλμένη από ταινία θρίλερ θυμίζει η εικόνα ποταμού της Κίνας, ο οποίος ξαφνικά έγινε κατακόκκινος και άρχισε να αναδύει μυρωδιά… αίματος

Εικόνες δείχνουν το κόκκινο νερό να ρέει μέσα από έναν αγωγό και χύνεται στον ποταμό Lixanxi στην επαρχία Jiangxi της νοτιοανατολικής Κίνας.

Σύμφωνα με την τοπική περιβαλλοντική υπηρεσία που ερεύνησε το φαινόμενο διαπίστωσε ότι πηγή της μόλυνσης ήταν ένα σφαγείο χοίρων κοντά στον ποταμό.

1

Σύμφωνα με την People’s Daily, ο ποταμός Lianxi άρχισε να παίρνει κόκκινο χρώμα, στο ύψος του Κολλεγίου Jiujiang, το πρωί της Τρίτης.

Μαθητές του κολλεγίου δήλωσαν ότι το νερό μάλιστα ανέδυε και μία μυρωδιά αίματος.

«Το κόκκινο νερό έβγαινε από έναν σωλήνα κάτω από τη γέφυρα κοντά στο σχολείο μας», ανέφερε ένας φοιτητής. Την ίδια ώρα μία γυναίκα τόνισε ότι είδε τον ποταμό να αλλάζει χρώματα από μπλε σε μαύρο, στη συνέχεια σε κίτρινο και τέλος αυτό το κόκκινο του αίματος.

Η περιβαλλοντική υπηρεσία πήρε δείγματα από τον ποταμό, καθώς και από τα λύμματα του σφαγείου και τα μετέφερε στα εργαστήρια για ανάλυση.

«Υπήρξε ένα μπλοκάρισμα κοντά στον σωλήνα της αποχέτευσης του σφαγείου και αυτά χύθηκαν στον ποταμό», δήλωσε ένας από τους υπαλλήλους. Όπως εξήγησε το αίμα των γουρουνιών

Η υπηρεσία τόνισε ότι θα αναλάβει σχετική δράση σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους νόμους, αφότου λάβει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

1

Η βλάβη στον αγωγό έχει επισκευαστεί από τα συνεργεία συντήρησης. Πάντως οι χρήστες του διαδικτύου απόρησαν για το πόσα γουρούνια εξολοθρεύθηκαν στο σφαγείο.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιούλιο του 2014.  

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301186-Sok-sten-Kina-Potamos-archise-na-reei-aima ΚΟΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...