Στάθης Λουκόπουλος: Δεν συμμετέχουμε ως παράταξη στις δημοτικές εκλογές.

Στην εκλογολογία που αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες το όνομά μου  «ακούστηκε» μεταξύ των πιθανών υποψηφίων. Μερικοί παληοί και νέοι φίλοι μου ενίσχυσαν την διάθεση να εξετάσω την προοπτική. Έβαλα όμως στον εαυτό μου κατ’ αρχήν και στη συνέχεια και στον σκληρό πυρήνα των φίλων, βασικές προϋποθέσεις κάτω απ’ τις οποίες θα επιδιώκαμε ένα τέτοιο εγχείρημα. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω δυστυχώς ή ευτυχώς οι προϋποθέσεις αυτές όπως και να τις χαρακτηρίσω δεν τελεσφόρισαν.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην πόλη περί των υπό διαμόρφωση πολιτικών σχημάτων ανέδειξε τους «πολιτικούς» και όχι την πολιτική, ανέπτυξε τις ομάδες συμφερόντων και όχι τις ομάδες εργασίας, εστίασε στην αριθμητική υπεροχή και όχι στην ποιοτική ανωτερότητα και γιγάντωσε την συνένωση των μέσων και όχι την ιεράρχηση σκοπών και στόχων για την επίλυση προβλημάτων του δήμου.

Με αυτά τα δεδομένα συγκεντρωθήκαμε προ ημερών ο πυρήνας των φίλων και μετά από διαβούλευση των παρισταμένων αλλά και άλλων τηλεφωνικώς ενημερωθέντων και συμφωνούντων, καταλήξαμε με συντριπτική πλειοψηφία στις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Δεν συμμετέχουμε ως παράταξη στις δημοτικές εκλογές.
  2. Δεν εντασσόμαστε ως ομάδα σε καμιά απ’ τις εν δυνάμει δημοτικές παρατάξεις.
  3. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του όσον αφορά την υποστήριξη της τάδε ή δείνα δημοτικής παράταξης αποφεύγοντας, εί δυνατόν, την προσωπική συμμετοχή σε ψηφοδέλτια.

Για την ιστορία, εκ των παρισταμένων ο καλός φίλος Σπύρος Φούντας, λόγω της σχέσεώς του με τους κυρίους Τ. Λουκόπουλο και Κ. Καρακώστα απ’ τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, δήλωσε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος, δήλωση η οποία έγινε αποδεκτή απ’ τους υπόλοιπους παρισταμένους.

Έκρινα αναγκαίο να προβώ στην ανωτέρω δήλωση για να γνωστοποιήσω στους ανώνυμους φίλους την απόφασή μας ευελπιστώντας παράλληλα να σταματήσουν οι ψίθυροι, οι ερμηνείες και τα σχόλια για ξεκάθαρες θέσεις ανθρώπων που στο σύνολό τους από το 2006 ευτυχώς δεν διαμόρφωσαν τις εξελίξεις και δεν συνήργησαν στα πεπραγμένα των έκτοτε δημοτικών αρχών και αρχόντων.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία στην ιστοσελίδα σας.

Στάθης Λουκόπουλος

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ;

    ΠΑΛΙ ΠΑΤΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

  2. Σταθη τώρα που θα κάνεις ένα διάλλειμα από τις συνεχείς μηχανορραφίες ασχολήσου με την συγγραφή.

    Να σου προτείνω έναν τίτλο;

    “Επιταγές και Δημοτικές Εκλογές: Οδηγός για Αρχάριους”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...