Στέψη ή παράταση στην Α1 μπάσκετ

Δευτέρα 30/05/2016 – 13:23Στέψη ή παράταση;Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤΣτο ΟΑΚΑ συνεχίζεται η ραψωδία των φετινών τελικών της Α1, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Τζάμπολ στις 19:30, μετάδοση από το Novasports 2.
Πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό, έκανε το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά και πλέον έχει δύο ευκαιρία να φτάσει στην κατάκτηση της κορυφής. Η πρώτη είναι στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα ψάξουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να… παίξουν τον τίτλο στο ΣΕΦ.
Ο Παναθηναϊκός -μεταξύ άλλων- ποντάρει στον κόσμο του, με τους φίλους της ομάδας να κατακλύζουν το γήπεδο για το τελευταίο επίσημο ματς του Δημήτρη Διαμαντίδη μπροστά στο κοινό του «Τριφυλλιού», ενώ αγωνιστικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει να σκέφτεται για κάποια νέα απουσία, πέρα από τη δεδομένη του Βλάντο Γιάνκοβιτς.
Αντίθετα, στο… στρατόπεδο του Ολυμπιακού προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» τέθηκε νοκ-άουτ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι πλέον αναγκασμένος να αλλάξει τα πλάνα του.
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...